Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 έλκηθρο από σοκολάτες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά! Άς το πούμε πολλές φορές να το χορτάσουμε...άλλωστε μόνο μια φορά το χρόνο είναι Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή πολλών μικρών και μεγάλων.
Για να σας δώσουμε ιδέες για την εορταστική διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά και για να σας διευκολύνουμε στα δώρα που θα κάνετε, αφιερώσαμε και αφιερώνουμε αρκετές από τις αναρτήσεις μας. Σαν ένα πολύ μικρό ευχαριστώ που είστε φίλες του Cosmetics Delux και μας στηρίζετε, όλο και περισσότερο, καθημερινά, με την παρουσία σας.
Σήμερα, λοιπόν, για αρχή, βρήκαμε εδώ, αυτή τη σειρά φωτογραφιών που σας δείχνουν πώς να κάνετε ένα έλκηθρο από σοκολάτες για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας μεγάλα ή μικρά παιδιά.
Στις φωτογραφίες, το δεύτερο στρώμα του έλκηθρου αποτελείται από μικρές σοκολάτες (γκοφρέτες, ή άλλες), τις οποίες κολλάμε πάνω στη βάση-σοκολάτα, μία-μία.
Εσείς, όμως, αν και το αποτέλεσμα δεν θα είναι εξ ίσου θεαματικό (!), μπορείτε να δημιουργήσετε όσα στρώματα θέλετε με διαδοχικά μικρότερες πλάκες σοκολάτας.
Στη συνέχεια, θα κολλήσετε τα μπαστουνάκια-ζαχαρωτά, από κάτω (αν δεν το έχετε κάνει στην αρχή) και με φιόγκους, γκι ή κάτι παρόμοιο θα τελειώσετε εορταστικά το έλκηθρο από σοκολάτες.
Ελπίζουμε η ιδέα μας να σας άρεσε. Εγώ, το έφτιαξα ήδη και η ανταπόκριση που βρήκα με ενθουσίασε!
Καλή σας επιτυχία!

Ειρήνη Κ.