Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1+1 Roc poducts


Η Roc, υποδέχεται τις γυναίκες με τις ώριμες επιδερμίδες,  σε έναν κόσμο προνομίων και ομορφιάς. Σε έναν κόσμο όπου η κάθε γυναίκα θα βρει το ιδανικό προϊόν, ανάλογα με τις προσωπικές της ανάγκες μέσω μιας ειδικής προσφοράς. Με άλλα λόγια, η ROC, δίνει σε κάθε γυναίκα που θέλει να μεγαλώνει όμορφα και ενδιαφέρεται για τη φροντίδα του προσώπου της την ευκαιρία να αποκτήσει με την αγορά ενός προϊόντος, ένα συμπληρωματικό προϊόν περιποίησης σαν δώρο: την αντιρυτιδική, αναζωογονητική κρέμα ματιών RoC® PRO-SUBLIME. Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο ομορφιάς και μια επαγγελματικής φύσης αγωγή αντιγήρανσης για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών. Μάλιστα, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας, κάθε προωθητικό πακέτο αντιμετωπίζει διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας, όπως ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου και πολλαπλά σημάδια γήρανσης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και ευχάριστη αίσθηση.
Ευκαιρία, λοιπόν, να επωφεληθείτε «διπλά» και να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, μια ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου σε τιμή έκπληξη -40% και μαζί τη δυνατότητα να μεγαλώνετε όμορφα. Σε απόλυτη συνεργασία με τη RoC®.
Αναφορικά με τη ROC- PRO SUBLIME EYE CREAM
Η Roc pro-sublime eye cream αποτελεί κρέμα που δρα κατά της εμφάνισης των ρυτίδων και προσφέρει αναζωογόνηση γύρω από την περιοχή των ματιών. Συντελεί στη μείωση του ποδιού της χήνας, γεγονός ορατά αποδεδειγμένο, ενώ παράλληλα ελαττώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, που εμφανίζονται με την πάροδο των χρόνων, όταν η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της. Η αποτελεσματική δράση της οφείλεται στο συνδυασμό - συνεργασία δύο συστατικών, του υαλουρονικού οξέος και της ρετινόλης. Διαθέτει ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσική ένωση που βρίσκεται στο δέρμα και διαθέτει ποικίλες σημαντικές λειτουργίες. Συγκρατεί την υγρασία του δέρματος, απορροφά τους κραδασμούς, επιδιορθώνει τους ιστούς και συμβάλλει στη δημιουργία ενός προστατευτικού φραγμού ενάντια σε μικρο-οργανισμούς.
Η ρετινόλη αποτελεί τη ζωική μορφή της βιταμίνης Α. Είναι λιποδιαλυτή και φροντίζει με επιτυχία την υγεία του δέρματος. Διαθέτει μικρο-μοριακή δομή, που της επιτρέπει να διεισδύει βαθιά στο δέρμα και να λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Υπό αυτή τη μορφή, αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, διατηρώντας το λείο και λαμπερό.
Χρήση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα καθημερινά, πρωί ή βράδυ, γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας. Προσαρμόστε τη συχνότητα της χρήσης ανάλογα με την ευαισθησία της επιδερμίδας σας. Σε περίπτωση ερεθισμού, διακόψτε αμέσως τη χρήση.
 Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Ειρήνη