Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Fatale Pink by Agent Provocateur, απόλυτα θηλυκό άρωμα

 Οίκος Agent Provocateur γνώριζε πάντα το σημαντικό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στο άρωμα και την αποπλάνηση. M’ ένα μοναδικό τρόπο προσέγγισης, η μάρκα έχει δημιουργήσει μία επιτυχημένη σειρά αρωμάτων εδώ και μία δεκαετία περίπου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Με έμπνευση τη μοιραία γυναίκα του Χόλυγουντ της δεκαετίας του ’40, η γυναίκα Agent Provocateur είναι μυστηριώδης και σαγηνευτική με μία γοητεία που αιχμαλωτίζει τους εραστές της με τα δεσμά της ακαταμάχητης επιθυμίας. Είναι μία αλεπού της νύχτας που αποκαλύπτει μία μυστική όψη του εαυτού της που εμφανίζεται όταν δύει ο ήλιος. Είναι ανέμελη αλλά δε χάνει ποτέ την αυτοκυριαρχία της. Είναι αισθησιακή και κομψή. Γι’ αυτό το λόγο έχει μεγάλη αδυναμία στο πολυτελή τρόπο ζωής.
Θα σε δελεάσει ν’ ανακαλύψεις το μαγικό κόσμο της σκοτεινής αίγλης, γεμάτο έκσταση!
Θα σε μαγνητίσει με το προκλητικό, σαγηνευτικό και αινιγματικό άρωμά της όπως ακριβώς ένα μαγικό ερωτικό φίλτρο.

Είναι ένας εξωτικός επικίνδυνος πειρασμός, ένα θανατηφόρο όπλο έλξης…

Η ΓΥΝΑΙΚΑ
Agent Provocateur, Fatale Pink
Είναι η σύγχρονη μοιραία γυναίκα που χρησιμοποιεί το μεθυστικό, εθιστικό της άρωμα για να αιχμαλωτίζει και να σαγηνεύει.
Είναι μία επιτυχημένη γυναίκα καριέρας που εργάζεται σκληρά και παίζει σκληρά.
Είναι έξυπνη, κομψή, αριστοκρατική, προκλητική, διασκεδαστική και περιπετειώδης…

Χωρίς να το καταλάβεις, θα σε σαγηνεύσει με το συγκροτημένο θηλυκό τρόπο συμπεριφοράς της. Με την κλασική  λάμψη και ομορφιά του Χόλυγουντ που αιχμαλωτίζουν, αυτή η ΜΟΙΡΑΙΑ (FATALE) γυναίκα αποπνέει εκείνη την υπερήφανη αυτοπεποίθηση που οι γυναίκες ζηλεύουν και οι άνδρες θέλουν να έχουν… αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν!




Είναι όμορφη, προκλητικά σαγηνευτική, μ’ ένα απόλυτα μοιραίο ύφος και ξέρει μ’ έξυπνο τρόπο να κρύβει τις..."αθώες" της προθέσεις. που αποκαλύπτει με το άρωμά της. Fatale Pink by Agent Provocateur