Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Crème de la Mer, a man's journey that became a transformative experience...

Ενυδατική κρέμα Crème de la Mer για  υπέροχη επιδερμίδα


Η ιστορία της...

"What began as one man’s journey became a transformative experience that would be 

whispered about all over the world."
...Πριν από αρκετά χρόνια ο αστροφυσικός Dr. Max Huber, βρισκόταν στο εργαστήριό του όπου  επιδιδόταν σε ένα πείραμα ρουτίνας, όπως όλα έδειχναν. Ξαφνικά όμως, σημειώθηκε μια αναπάντεχη έκρηξη με αποτέλεσμα ο αστροφυσικός να υποστεί σοβαρά χημικά εγκαύματα.  Στην αντιμετώπισή τους, ούτε η επιστήμη αλλά ούτε και η ιατρική μπόρεσαν να προσφέρουν ικανοποιητική βοήθεια. ΄
Έτσι, ο Huber, μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε να βρει μόνος του τη θεραπεία, βασισμένος στις ειδικές του γνώσεις.
Dr. Max Huber on a crusade to save his skin
 Αφοσιωμένος στον σκοπό του και με γνώμονα τις επιστημονικές του γνώσεις, ύστερα από δώδεκα χρόνια και περίπου 6000 πειράματα, δημιούργησε την Crème de la Mer με βάση τον πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Miracle Broth™.
Σήμερα, η μυθική πια -λόγω της αποτελεσματικότητάς της- Crème de la Mer συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης.
Σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται μαζί, σε συνδυασμό, αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα εργάζονται για την ορατή και αδιάψευστη βελτίωση της επιδερμίδας όπου οι γραμμές απαλύνουν, η διαύγεια αποκαθίσταται και το δέρμα αγγίζει την μέγιστη ενυδάτωση.

Με λίγα περισσότερα λόγια... 
Crème de la Mer The Moisturizing Crème Η μυθική Crème de la Mer με το πλούσιο θαυματουργό ζωμό Miracle Broth  έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει το δέρμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, γίνεται πιο απαλό, αισθητά σφριγηλό και απίστευτα λαμπερό. Οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται και οι πόροι συστέλλονται. Η τραχύτητα εξαφανίζεται. Οι ερεθισμοί του δέρματος κατευνάζονται. Η επιδερμίδα αποκτά νεανική λάμψη και φρεσκάδα.
Το μυστικό: Ο θαυματουργός ζωμός Miracle Broth™ της Crème de la Mer και η εξαιρετική του σύνθεση.
Τρόπος χρήσης: Για να ενεργοποιήσετε την κρέμα και να απελευθερωθεί η δυναμική των βασικών της συστατικών, αρκεί μια μικρή ποσότητα, την οποία θα ζεστάνετε στις άκρες των δακτύλων σας δια της τριβής . Αμέσως μετά ταμπονάρετε, σε καθαρό δέρμα για να νιώστε  άμεσα τα ευεργετικά της αποτελέσματα. Απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Εφαρμόστε την κρέμα μέρα και νύκτα - για όλη σας τη ζωή.