Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βούλα Γεωργογιάννη. "Στολίζει" τη ζωή μας ...

Η Βούλα Γεωργογιάννη, εδώ και λίγα χρόνια, ασχολείται με Καλλιτεχνικές δημιουργίες, μια συνήθεια που τη βοηθάει να εκφράσει την ποιοτική και αισθητική της λεπτότητα και να ανιχνεύσει νέους ορίζοντες  αναφορικά με τη δημιουργική της φύση, μέσα από αενάως νέους τρόπους και μέσα έκφρασης.

Από τότε που συνειδητοποίησε την τάση της για τη δημιουργία καλλιτεχνημάτων, θυμάται να «βλέπει με άλλο μάτι» υλικά που πριν της φάνταζαν προορισμένα για συγκεκριμένες  χρήσεις μόνο,  κατορθώνοντας, με τον τρόπο αυτόν, να αναδείξει μια άλλη, πολύ πιο ωραία φύση τους.

Λουλούδια, κλαδιά, πέρλες, μπάλες διακοσμητικές, ύφασμα, φελλός, κεριά, χαρτί, ύφασμα είναι μόνο κάποια από τα "εργαλεία" που χρησιμοποιεί σε πάμπολλους συνδυασμούς για να αναδείξει τον χαρακτήρα εκείνων που "γιορτάζουν" κάποια ωραία στιγμή της ζωής τους: τον γάμο τους, τα βαφτίσια του παιδιού τους, τον στολισμό του σπιτιού και του κήπου τους, μιας αγαπημένης τους γωνιάς, ένα βιβλίο, έναν πίνακα, ένα ευχολόγιο.


Ζωγραφίζει, 

δημιουργεί συνθέσεις, 

εμπλέκει το decoupage και άλλες τεχνικές με έναν σκοπό: 


τη δημιουργία ενός αυστηρά προσωπικού της τεχνήματος, με έμπνευση που η ίδια αποδίδει περισσότερο σε μια βαθειά ενσυναίσθηση παρά σε κάποιο εντεταλμένο πλάνο.

Πέρα από την απαραίτητη πλέον πλαισίωση των γάμων και των βαπτίσεων 

με την «ατμόσφαιρα» εκείνη που βρίσκει ότι ταιριάζει στον χώρο αλλά και τους ανθρώπους που αφήνονται με απόλυτη εμπιστοσύνη στην καλλιτεχνική έκφρασή της,  




μπορεί να σας δώσει πρόθυμα συμβουλές για τον εξωραϊσμό ενός δωματίου σας, του επαγγελματικού σας τόπου, του γραφείου, του σπιτιού σας.

Αύριο, θα δημοσιεύσουμε το email της, σε περίπτωση που θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί της.