Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Νίκος Βολάκος, μια Πρόσκληση και η Ομορφιά

Νίκος Βολάκος, ένας ωραίος" τραγουδοποιός
Η Ομορφιά, την οποία επέλεξα να υπηρετώ μέσα από το blog αυτό, βρίσκεται παντού, κατά τη γνώμη μου, αρκεί να θέλεις να την ανακαλύψεις και να ξέρεις πού να ψάξεις. 

Η Ομορφιά, βρίσκεται στη Φιλία, στο Ταλέντο, στην ανοιχτόκαρδη διάθεση, στο Χαμόγελο, και ο Νίκος Βολάκος, ένας "ωραίος" άνθρωπος, ένας φίλος, ένας πολύ καλός φίλος, όπως έχω την τιμή να τον αποκαλώ, ένας επιτυχημένος επιστήμονας με αληθινό ταλέντο, ζεστή, παλλόμενη από συναίσθημα φωνή, ένας άνθρωπος πάντα καλοπροαίρετος, χαμογελαστός, θα μοιραστεί μαζί μας έναν πολλά υποσχόμενο, φεγγαρόλουστο αποχαιρετισμό στο φετεινό Καλοκαίρι.
Έναν αποχαιρετισμό που φέρνει χαρά μια και το φθινόπωρο μπορεί  να συνεχίσει να φοράει μια καλοκαιρινή διάθεση, όπου φίλοι αγαπημένοι και φωνές ζεστές και αισθαντικές σαν του Νίκου, θα μας κάνουν να αναπολούμε τις ευτυχισμένες στιγμές,  να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε...θα μας ταξιδεύουνε γλυκά.
Νίκος Βολάκος, Πρόσκληση
Η Ομορφιά, βρίσκεται παντού, κατά τη γνώμη μου, αρκεί να θέλεις να την "ανακαλύψεις" και να ξέρεις πού να ψάξεις. Προσωπικά, είμαι τυχερή επειδή την βρίσκω πολύ συχνά στον δρόμο μου και σε πολύ κοντινούς δικούς μου ανθρώπους, όπως ο Νίκος, για τον οποίο αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια εκφράζω εδώ τη γνώμη μου.

Άν θέλετε και εσείς να "γνωρίσετε" τον Νίκο και να μοιρασθείτε μαζί του όμορφες Αυγουστιάτικες νότες, της Μουσικής αλλά και του Συναισθήματος, ελάτε στις 28 Αυγούστου, στον Παιδότοπο ΜΑΜΑΚΟΙΤΑ, σήμερα, στις 20.30 στην Παραλία Μ. Λιθάρι.
Η είσοδος για τα παιδιά είναι 6 € και ελεύθερη για τους "μεγάλους".
Τηλ. κρατήσεων:69771 22 401