Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

I AM JUICY COUTURE ...forever


JUICY COUTURE... το brand  που έχει κερδίσει την αγάπη ενός πολύ μεγάλου κοινού και στα αρώματα από τις αντίστοιχες, πρώτες του, δημιουργικές στιγμές. 
JUICY COUTURE...Η ιστορία της ξεκινά το 1995, όταν η Gela Nash και η Pamela Skaist- Levy, από την Καλιφόρνια, αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση με το όνομα Travis jeans, με παντελόνια ειδικά και ιδιαίτερα σχεδιασμένα για εγκύους. 
Το 1996, οι δυο φίλες, αποφασίζουν να αλλάξουν το όνομα της επιχείρησής τους σε Juicy Couture, με στόχο να σχεδιάζουν προϊόντα για νεαρές κοπέλες, ισότιμα των αντίστοιχων μεγάλων Οίκων. 
Από τότε, η JUICY COUTURE σχεδιάζει items μοντέρνα, μοναδικά, "πολύτιμα", που το κοινό της υποδέχεται και αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη αγάπη, με λατρεία.
Τελευταία, δηλαδή, πρόσφατη δημιουργία της ένα άρωμα που θα γίνει η "υπογραφή" σας,αρκεί να το δοκιμάσετε...
I AM JUICY COUTURE
NEW YORK, NY – Η Juicy Couture ανακηρύσσει το 2015 Χρονιά του “It” Girl. 
Για αυτή την περίσταση, η λαμπερή μάρκα της μόδας, αποκαλύπτει το νέο, αξέχαστο άρωμα της, I AM JUICY COUTURE και παρουσιάζει το super model Behati Prinsloo σαν πρόσωπο του αρώματος. 

Το I AM JUICY COUTURE απευθύνεται στο κορίτσι που ενσαρκώνει τη Juicy Couture και πάντα ζητάει περισσότερα. 
Είναι τολμηρή και ατρόμητη, με ξεχωριστό πνεύμα και στυλ που αφήνει το σημάδι της στον κόσμο. 
Το I AM JUICY COUTURE ξυπνάει την επαναστάτρια σε κάθε κορίτσι Juicy. 
Δηλώνει με θάρρος όλα όσα δεν είναι, προκειμένου να δείξει ποια είναι. 
Έχει αυτοπεποίθηση και δημιουργεί νέες τάσεις μόδας με το καθημερινό και ταυτόχρονα πολυτελές στυλ της. Δεν αρκείται στο ρόλο του διακοσμητικού αντικειμένου, αντίθετα έχει δυναμική προσωπικότητα που συναρπάζει και ιντριγκάρει. 

Η θηλυκότητά της αιχμαλωτίζει και δημιουργεί αίσθηση όπου κι αν βρεθεί. ΤΟ ΑΡΩΜΑ Το I AM JUICY COUTURE συνδυάζει ώριμα, ζουμερά φρούτα στην κορυφή αυτού του τολμηρού αρώματος, που ενώνονται αισθησιακά με το άρωμα της Γαρδένιας και των ξύλων Cashmere. ΔΕΝ είμαι προβλέψιμη… I AM JUICY COUTURE 
Το άρωμα ανοίγει με τη σπιρτάδα του Βατόμουρου, τη δροσιά του Pomelo και την πληθωρικότητα του Passion Fruit. 
"ΔΕΝ απολογούμαι σε κανέναν… I AM JUICY COUTURE"
Στην καρδιά βρίσκουμε τον πειρασμό της Γαρδένιας, τη λάμψη του Ηλιοτροπίου, την τρυφερότητα του Τριαντάφυλλου και τη γλυκιά αίσθηση του Μοσχομπίζελου. 
"ΔΕΝ είμαι συμβατική… I AM JUICY COUTURE
Στο τέλος συναντάμε τον εθιστικό αισθησιασμό του Musk, τη θέρμη των ξύλων και του Amber.
Η δήλωση που ορίζει το αξιοπρόσεκτο στυλ και τη δυναμική αυτοπεποίθησή της, είναι το χαρακτηριστικό της άρωμα, I AM JUICY COUTURE.
I AM JUICY COUTURE