Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2 NEW BEAUTY PRODUCTS FROM DOCTOR BABOR

Babor Ultimate A16 Booster Concentrate & Detoxifying Vitamin Cream SPF 15



Ultimate A16 Booster Concentrate - ΝΕΟ! - Τώρα με ΔΩΡΟ την Detoxifying Vitamin Cream SPF 15


Το ολοκαίνουργιο,  «fast reboot» – DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate A16 Booster Concentrate είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για το δέρμα μας. 
Για πολλά χρόνια, η βιταμίνη Α, ήταν το θαυματουργό προϊόν όσον αφορά την ανανέωση του δέρματος. 
Στο νέο DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate A16 BoosterConcentrate, το νέο ενεργό συστατικό Retinew A16,  είναι έως και 16 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη A. 
Το Retinew A16 αποτελείται από μια πρωτεΐνη η οποία εξάγεται από τους σπόρους του φυτού της σκωροφασολιάς, η οποία καλλιεργείται για πάνω από 2,000 χρόνια στην Ινδία. 
Η BABOR χρησιμοποιεί τώρα τη δύναμη αυτού του αρχαίου σπόρου στο καινοτόμο και ενεργό Retinew A16. Το Retinew A16  επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος ενεργοποιώντας φυσικούς παράγοντες του δέρματος, όπως είναι οι ινοβλάστες και η παραγωγή του κολλαγόνου που πραγματοποιείται από αυτούς. 
Παράλληλα, διεγείρει τα κερατινοκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την επιδερμική ανανέωση. Με αυτό τον τρόπο, το δέρμα αναζωογονείται και δείχνει πιο απαλό και ανανεωμένο.
DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate A16 Booster Concentrate, 30 ml
Tρόπος χρήσης:
Πρωί και απόγευμα, μετά τον καθαρισμό, απλώστε μια ή δυο σταγόνες από το serum σε κάθε ζυγωματικό, στο μέτωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ και δουλέψτε το μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Έπειτα απλώστε μια ενυδατική κρέμα. Το serum είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό τη νύχτα, όταν και οι φυσικές διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τώρα με δώρο την DERMA CELLULAR Detoxifying Vitamin Cream SPF 15, αξίας 98,00 €
Τιμή: 122,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
  Delicious Save this on Delicious