Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Naomi Watts γίνεται η νέα spokeperson της L’ORÉAL PARIS

Naomi Watts joins the new L’ORÉAL PARIS' team of spokepersons

Who is who...

Naomi Watts, μια ξεχωριστής ομορφιάς σύγχρονη γυναίκα που έχει αναγνωρισθεί επάξια σε πολλούς και προκλητικούς "ρόλους": της μεγάλης γκάμας σε απόδοση ρόλων ηθοποιού του Holywood, της συζύγου και της αφοσιωμένης μητέρας.
Μια γυναίκα που έχει διακριθεί πρωταρχικά για το ταλέντο της, και κατά δεύτερο λόγο για την ομορφιά της, μια ευγενική, εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα έντονη θηλυκή ομορφιά.
Γεννημένη στην Αγγλία, μεγάλωσε στην Αυστραλία όπου και σπούδασε υποκριτική και ξεκίνησε την παγκόσμιας φήμης καριέρα της. 
Συνδυάζοντας μαγευτικά το Αγγλικό πνεύμα και την Αυστραλιανή γοητεία, βρέθηκε από πολύ νωρίς στη θέση να επιλέγει προσεκτικά τους ρόλους της. Με τον ρόλο της στην ταινία Mulholland Drive, το 2001 έλαμψε στη σκηνή τραβώντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή καταξιωμένων σκηνοθετών.  
Πρόσφατα, όντας πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών σε θέματα αναφορικά με το AIDS αλλά και με ενεργή συμμετοχή σε άλλους τομείς ιδιαίτερης ευαισθησίας, έγινε άλλη μία ξεχωριστή γυναίκα spokeperson της L’ORÉAL PARIS  σαν κάποιες άλλες εξ ίσου αξιοθαύμαστες γυναίκες πριν από αυτήν (Jane Fonda, Blake Lively, Julian Moore...)  
Και -σίγουρα- θα λάμψει και σε αυτόν τον ρόλο