Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L’Oréal Professionnel Steampod Cristal Temptation. Για υπέροχα μαλλιά με τη δύναμη του ατμού

LOréal Professionnel Steampod Cristal Temptation
Το 1ο σύστημα ισιώματος με τη δύναμη του ατμού σε μια ιδιαίτερα λαμπερή συλλεκτική έκδοση.

"Περιποίηση και ίσιωμα μαλλιών όπως δεν τα  έχετε ξαναζήσει".

Πρώτα, πριν από δύο χρόνια περίπου, γνωρίσαμε το  LOréal Professionnel Steampod,  μια δημιουργία της LOréal Professionnel  και της Rowenta Salon Electricals που λατρέψαμε και μας χάρισε υπέροχα χτενίσματα με ξεχωριστή λάμψη και ευκολία.
Τώρα, για ακόμη περισσότερη λάμψη και ακτινοβολία, σε μία περιορισμένη -luxurious- έκδοση τη φορά αυτή, η LOréal Professionnel   καταφέρνει -όπως πάντα-να μας εντυπωσιάσει θεαματικά, με το νέο Steampod Cristal Temptation Limited Edition, μία συσκευή-"κόσμημα",  εμπλουτισμένη με τα πιο λαμπερά κρύσταλλα Swarovski,που χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα και μοναδική διάρκεια. 
 Όπως δηλώνει το όνομα της ίδιας της συσκευής, βασικό στοιχείο στη λειτουργία της αποτελεί ο ατμός, που κάνει το Steampod να είναι  το  1ο  σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο αντίστοιχο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής του. 
Συγκεκριμένα: Το  Steampod προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα απόδοσης, χάρη σε τεχνικές καινοτομίες, που θα μας βοηθήσουν δραστικά στο να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως :
       Αποσπώμενη  χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά, πριν από την εφαρμογή.  Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C)  ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και τον βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών μας, ή,

     Υψηλής τεχνολογίας ανοδιωμένες κεραμικές πλάκες, με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες, με φυσική κίνηση.  

Αλλά η  LOréal Professionnel, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω
Για περισσότερο θεαματικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη  ευελιξία στη χρήση, δημιούργησε 3 συνοδευτικά προϊόντα: 2 κρέμες και  serum, με ειδική σύνθεση που "ενεργοποιεί" τη δύναμή τους με τον ατμό που παράγει το σίδερο ισιώματος, έτσι ώστε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους να μεταφέρονται αυτούσια στο εσωτερικό της τρίχας.
 Αποτελούν την  1η  σειρά περιποίησης με Προκερατίνη.

 


'Έτσι, κάθε γυναίκα πλέον μπορεί να ανακαλύψει τις διαφορετικές επιλογές ισιώματος: είτε απόλυτα ίσια ή κυματιστά. 
Τα μαλλιά γίνονται λεία και μεταξένια με εκτυφλωτική λάμψη και κίνηση.
Δε θα θέλετε να ξαναχτενιστείτε χωρίς το Steampod!

COSMETICS DELUX: Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε!


"If you liked this post, please share it with your friends! "