Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kerastase Ambassador Σταμάτης Καραΐσκος και MiRo

Ο Kerastase Ambassador Σταμάτης Καραΐσκος
δημιουργεί για τους σχεδιαστές MIRO
ένα ανέμελο οργανικό σινιόν

Mε έμπνευση τον πίνακα «LesParapluies», του ιμπρεσιονιστή Renoir, που αποτυπώνει μια τυπική, πολύβουη Παριζιάνικη σκηνή στην βροχερή γαλλική πρωτεύουσα στα τέλη του 19ου αιώνα, παρουσίασε το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo την collection του για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15.  
Εξωτικά εμπριμέ, δαντελένια τριαντάφυλλα, χείμαρροι από αστραφτερά μπροντερί, πλούσιοι ταφτάδες, πολυτελή βελούδα και μπροκάρ αναβίωσαν με χάρη τα σαλόνια υψηλής ραπτικής του CharlesFrederickWorth και τις βροχερές Παριζιάνικες νύχτες.
Τις υπέροχες  δημιουργίες των σχεδιαστών, ολοκλήρωσε το Ανέμελο Οργανικό Σινιόν που δημιούργησε ο Kerastase AmbassadorΣταμάτης Καραΐσκος με την ομάδα του SadhuHair.
 Χαρακτηριστικό του χαμηλού κότσου ήταν η αυστηρή  και παράλληλα αντιθετικά ανέμελη όψη, όπου ξέφευγαν περίτεχνα baby τουφάκια
Τα χτενίσματα πραγματοποιήθηκαν με τα προϊόντα της σειράς CoutureStyling της Kerastase, που δίνουν έντονο κράτημα αλλά με ανάλαφρη όψη. 
Πολυτελή προϊόντα styling μαλλιών, κατάλληλα για κάθε hairlook, από αυστηρά σινιόν έως ανάλαφρο wavy, η σειρά CoutureStyling είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικείο boudoir.


MIRO και Kerastase μάς ταξίδεψαν σε μια εποχή τόσο μακρινή αλλά και τόσο σύγχρονη, μια εποχή ονείρου.

O Kerastase Ambassador Σταμάτης Καραΐσκος επί τω έργω

Follow my blog with Bloglovin