Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

don't get mad, get WILD. WILD by Dsquared2


WILD by Dsquared2
WILD, ένα νέο άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα που υπογράφουν οι DSQUARED2, ήδη γνωστοί για τις υψηλές δημιουργίες τους στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. 
Με ρούχα, αλλά και αρώματα που ξεχωρίζουν, κάνουν τους φανατικούς τους οπαδούς να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενό τους βήμα. 
Πρωτοτυπία, έμπνευση, όραμα και ποιότητα, εναρμονισμένα στο ρυθμό της γεμάτης από απαιτήσεις ζωής του σύγχρονου άνδρα και της μοντέρνας γυναίκας, είναι όσα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή τους.

"Το άρωμα είναι η απόλυτη συναισθηματική έκφραση του ποιοί είμαστε, αποκαλύπτει μια επιθυμία ή ένα όνειρο, γι΄αυτό και η έννοια του WILD είναι τόσο στενά συνδεδεμένη με εμάς αλλά και με την ιδεολογία του Οίκου Dsquared2. Η απόλυτη, αυθεντική έκφραση κάθε ανθρώπου είναι να μπορεί να ζει με πλήρη ελευθερία λόγου και πνεύματος - αυτή η ιδέα είναι που μας γοητεύει. ιδιαίτερα στη σημερινή κοινωνία", Dean και Dan Caten - Dsquared2

Το WILD, από τις πρώτες κιόλας σταγόνες του, ενώνει τη δύναμή του με εκείνη του σύγχρονου άνδρα, σε έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.
Φορέστε το, ή ...χαρίστε το