Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

beauty editor's choice, today! Miraculous oil + miraculous products!

Καλό σας μεσημέρι!
Σήμερα, είχα τη χαρά να παραστώ σε μία παρουσίαση (εξαιρετική, όπως πάντα), όπου όλες οι προσκεκλημένες ενημερωθήκαμε για τα νέα hair looks που θα επικρατήσουν την περίοδο "Φθινόπωρο-Χειμώνας"  και, μαζί, για διάφορα καινοτόμα+ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών.
Για την παρουσίαση αυτή και όλα τα σχετικά looks+ προϊόντα θα σας πω πολύ σύντομα, από αύριο για να ακριβολογώ- αλλά εν τω μεταξύ, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι χρησιμοποίησα, προσωπικά, αναφορικά με hair products +make up, όλα προϊόντα που με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, μου έδωσαν άνεση και με συνόδεψαν για πολλές ώρες,... αδιαμαρτύρητα και αποτελεσματικά!
Άς ξεκινήσω, λοιπόν.
Τα μαλλιά μου, έχουν τελευταία την τάση να σγουραίνουν, οπότε, για να τα ισιώσω χωρίς ιδιαίτερο κόπο, χρησιμοποίησα το MIRACULOUS OIL της GARNIER-FRUCTIS, με έλαιο ARGAN, που κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών, χαρίζοντάς τους άμεση θρέψη, αλλά και ευκολία στο χτένισμα. Κυριολεκτικά, με έσωσε!


Στη συνέχεια, έτσι για να νοιώσω και το υπέροχο, αν και διακριτικότατο άρωμά του, από τη σειρά Tecni.ART της L'oreal, χρησιμοποίησα το FIX DESIGN, ιδίως στα σημεία εκείνα, όπως η φράντζα, για παράδειγμα (πολύ της μόδας, φέτος!), που ήθελα να δώσω περισσότερο όγκο. 

Η Miracle Skin Cream της Garnier, έκανε την επιδερμίδα μου να δείχνει πραγματικά ξεκούραστη, 
ενώ για λίγο διακριτικό αλλά "αποφασιστικά καταλυτικό" χρώμα, όπως το προτιμώ, επέλεξα το αγαπημένο μου προϊόν Bronzing Powder with Blush της MAYBELLINE.

Τέλος, το Volum' Express Waterproof, 
"τόνισε" τις βλεφαρίδες μου.

ενώ το Super stay 24h, (απόχρωση cherry pie 542), προϊόντα και τα δύο της MAYBELLINE και πάλι,

μου επέτρεψε να απολαύσω αναψυκτικό και καφέ, χωρίς το "χρώμα να φύγει από τα χείλη μου".

Δεν μου μένει παρά να ευχαριστήσω θερμά τους συντελεστές της σημερινής παρουσίασης που μας ενημέρωσαν φιλικά, αλλά και επαγγελματικά, με ξεχωριστή υπομονή και μας χάρισαν κάποιες πολύ ευχάριστες ώρες, αλλά και τα προϊόντα που με "συνόδεψαν" εκεί, ομορφαίνοντας και αυτά επίσης τις ώρες μου, και να σας ορίσω το επόμενό μας ραντεβού, που έρχεται πολύ-πολύ σύντομα.
Αυτά, για την ώρα...!