Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR FLUIDSFP - Η δύναμη της φύσης συμπυκνωμένη σε μια αμπούλαι!!! Απελευθερώστε την!



www.babor.gr

Η φύση συμπυκνωμένη σε μια αμπούλα!
Η φιλοσοφία της BABOR βασίζεται στη χρήση συμπυκνωμένων φυσικών συστατικών για πιο δραστικά αποτελέσματα. Τα BABOR FLUIDSFP περιέχουν συμπυκνωμένες, φυσικές δραστικές ουσίες και πείθουν με τα ορατά και αισθητά τους αποτελέσματα. Ο συνδυασμός των αποστειρωμένων συσκευασιών και των συσκευασιών μίας χρήσης προσφέρει την πιο αγνή μορφή περιποίησης. 
Τα BABOR FLUIDSFP προσφέρονται σε 7 αμπούλες των 2 ml. Για εκπληκτικά αποτελέσματα με διάρκεια, μπορούν να χρησιμοποιούνται ως κούρα μίας έως τεσσάρων εβδομάδων. Όσο περισσότερο διαρκεί η θεραπεία, τόσο πιο έντονα και μακροπρόθεσμα είναι τα αποτελέσματά της. 
Οι αμπούλες βελτιώνουν άμεσα την εμφάνιση του δέρματος. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να απορροφώνται στο μέγιστο βαθμό από το δέρμα, να μην αφήνουν υπολείμματα και να ενεργούν γρήγορα.
Περιέχουν στη σύνθεσή τους δραστικές ουσίες ιδιαίτερα υψηλής συμπύκνωσης, ώστε τα βασικά τους συστατικά να διεισδύουν πιο γρήγορα στο δέρμα και να ενεργούν άμεσα.


NEW SKIN FLUID
Το καινοτόμο Lipid Repair Complex από πολύτιμα ceramides, λευκό λούπινο και πεντάνευρο, βοηθάει στην ανασύσταση της λιπιδικής μάζας και ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος, για να παραμείνει υγιές και ανέπαφο. Για πρώτη φορά, ενσωματώθηκαν κεραμίδια σε αμπούλες για τη γρηγορότερη απορρόφησή τους από το δέρμα. 7x 2ml
Απλώστε το  NEW SKIN FLUID πρωί και/ή βράδυ μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αφήστε λίγο να απορροφηθεί. Απλώστε στη συνέχεια τη κρέμα περιποίησης.
Τιμή: 38,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ