Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

"Heaven is a place on earth", στη Μύκονο!

Και δημιουργήθηκε για την ιδανική περιποίηση των μαλλιών μας από τον Ηλία Ζάρμπαλη!
"Θα ζητούσατε κάτι άλλο?"

Άποψη του νέου χώρου του Ηλία Ζάρμπαλη, στη Μύκονο

O καλλιτέχνης των μαλλιών, Ηλίας Ζάρμπαλης δημιουργεί ένα νέο concept ομορφιάς στον παράδεισο των διακοπών, τη Μύκονο

Η μακρόχρονη εμπειρία του και η βαθιά του γνώση γύρω από τα μαλλιά, οι σύγχρονες ιδέες του για το styling και η διεισδυτική του ματιά, καθιστούν τον Ηλία Ζάρμπαλη ως τον πιο ταλαντούχο και δημοφιλή Έλληνα κομμωτή. Ο Ηλίας Ζάρμπαλης είναι ένας καλλιτέχνης. Είναι ο δημιουργός που αντιμετωπίζει τα μαλλιά της γυναίκας σαν καμβά και επάνω τους «ζωγραφίζει», «πλάθει» με τα χέρια του, αποτυπώνει την τέχνη του με μοντέρνα κομψότητα.

Οι γυναίκες που τον εμπιστεύονται ξέρουν πολύ καλά πως από εκείνον θα αποκτήσουν το look που ονειρεύονται.  Δεν επαναπαύεται ποτέ, συνέχεια αναζητά το καινούριο, το πιο σύγχρονο, το πιο δυναμικό χαρακτήρα που μπορεί να βγάλει από κάθε γυναίκα. Πάντα επιμελείται ο ίδιος προσωπικά τις πελάτισσές του με πολλή αφοσίωση σε αυτό που κάνει.

Φέτος το καλοκαίρι, οι επισκέπτριες της Μυκόνου είναι εξαιρετικά τυχερές αφού ο Ηλίας Ζάρμπαλης θα τις περιμένει στον νέο του χώρο στην παραλία της Ψαρούς, έναν χώρο που δημιουργήθηκε για να υποδεχτεί γυναίκες από όλο τον κόσμο, από το διεθνές jetset που θέλουν να αφεθούν στην μαγεία των χεριών του. Μια καλοκαιρινή εμπειρία ομορφιάς δίπλα στο κύμα που απογειώνει την κομψότητα.