Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR CLEANSING PRODUCTS!

www.babor.gr

Σήμερα, σαν εισαγωγή στη σειρά προϊόντων καθαρισμού της επιδερμίδας BABOR, σας παρουσιάζουμε  το HY-Öl®, ένα υδρόφιλο λάδι καθαρισμού για κάθε τύπο επιδερμίδας, ένα μοναδικό καθαριστικό 2 φάσεων για βαθύ καθαρισμό που συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του νερού και του ελαίου.

Τα συστατικά του, δηλαδή, τα αγνά φυσικά έλαια από σόγια, σουσάμι και αραχίδα σε συνδυασμό με το κατάλληλο για τον κάθε τύπο επιδερμίδας Phytoactive, απομακρύνουν απαλά και σε βάθος τις υδατοδιαλυτές και ελαιοδιαλυτές ακαθαρσίες του δέρματος, χωρίς να αφήνουν αίσθηση «τραβήγματος».

Στη νέα του έκδοση το HY-Öl καθαρίζει ακόμα πιο βαθιά με εκχύλισμα από το δέντρο Quillaja, που θεωρείται φαρμακευτικό φυτό λόγου της υψηλής περιεκτικότητας σε σαπώνες, οι οποίες δεσμεύουν σαν μαγνήτης τις ακαθαρσίες. Επίσης έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, που δρούν στυπτικά στο δέρμα. Χωρίς συντηρητικά.
Το ΗΥ-Öl καθαρίζει βαθιά και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει προσδίδοντάς της φρέσκια και ροδαλή όψη

Τρόπος χρήσης

Απλώστε 4 δόσεις HY-ÖL® σε στεγνή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια, αναμείξτε με 2 δόσεις του κατάλληλου για τον τύπο επιδερμίδας σας PHYTOACTIVE, κάνοντας μασάζ με υγρά δάχτυλα μέχρι να δημιουργηθεί γαλακτώδες διάλυμα. Αφαιρέστε με άφθονο κρύο νερό. Για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών τοποθετήστε HY-ÖL® σε βρεγμένο βαμβάκι και αφαιρέστε απαλά το μακιγιάζ.
Τιμή: 27,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ