Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

η ORIFLAME παρουσιάζει τη νέα της γενιά προϊόντων αντι-ηλιακής προστασίας!

Με Τεχνολογία Κυτταρικής Προστασίας που συνδυάζεται με αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και προηγμένης τεχνολογίας περιποίηση επιδερμίδας. Με φίλτρα UVA και UVB και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε, προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση!
Ανάλαφρες ενυδατικές συνθέσεις που απορροφούνται άμεσα και δεν αφήνουν λευκά σημάδια.

Αδιάβροχες συνθέσεις, δερματολογικά ελεγμένες και εγκεκριμένες.
Sun Zone Face & Body– SPF 10, 15, 30
Sun Zone Light BodySpray– SPF 25
SunZoneKidsFace&BodySPF 25, 50

Ειδικά σχεδιασμένα για την ιδιαίτερα ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Αδιάβροχη σύνθεση, χωρίς αλκοόλη, χρωστικές και αρώματα. Κατάλληλα για βρέφη και παιδιά από 1 έτους. 
SunZoneFaceSPF 25, 50
SPF25 - Αξιόπιστο αντιγηραντικό αντηλιακό προσώπου με Βιταμίνη C. Εμπλουτισμένο με Συνένζυμο Q10 που προστατεύει την παραγωγή κολλαγόνου. Αδιάβροχη σύνθεση. 50  ml.
SPF 50 - Αποτελεσματική υψηλή προστασία για επιδερμίδες με ευαισθησία στον ήλιο. Με απαλυντικά και ενυδατικά ενεργά συστατικά. Υφή που απορροφάται γρήγορα. Αδιάβροχησύνθεση. 50  ml.

AfterSun3-in-1RehydrationSoothingMilk
Ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ ενυδατικών και δροσιστικών συστατικών με φυσική AloeVera που επαναφέρει την άνεση στην επιδερμίδα σας. Βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος για περισσότερο, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. 150 ml

AfterSunFace&BodyIntensiveBalm
Θα λατρέψετε το άμεσο αίσθημα ανακούφισης που παρέχει αυτή η εντατική, ενυδατική φόρμουλα με φυσική AloeVera. Αφήνει την επιδερμίδα σας ορατά αναζωογονημένη και ανακουφισμένη από την έκθεση στον ήλιο. 100  ml.

Νέα γενιά αντηλιακής προστασίας ORIFLAME!


Oriflame, SAFE IN THE SUN!