Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LA PRAIRIE και Cellular anti-wrinkle sun cream SPF 30! Ό,τι καλύτερο!!!

La Prairie, Cellular Anti-Wrinkle Sun Cream SPF 30!
Πρόκειται για ένα μεταξένιο προϊόν λεπτής υφής για ενυδάτωση και περιποίηση που θα αποτελέσει ιδανικά την καθημερινή μας άμυνα κατά των ηλιακών ακτίνων.
Η κρέμα Cellular Anti-Wrinkle Sun Cream SPF 30 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας για προστασία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας που είμαστε εκτεθειμένες στην ακτινοβολία του ηλίου.
Η κρέμα αυτή είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει ενάντια στις βλάβες που προκαλεί το ευρύ φάσμα των ηλιακών ακτίνων, εφοδιασμένη με πέντε διαφορετικά συστατικά απορρόφησης της υπεριώδους ακτινοβολίας ώστε να είναι σε θέση να παρέχει μεγάλη προστασία, ακόμα και κατά τη διάρκεια υπερέκθεσης.
Η πολυτέλεια συναντά την απόλυτη προστασία, καθώς ένα σύμπλεγμα αυτοάμυνας συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη μείωση μικροφθορών.

Τι χαρακτηρίζει, συνοπτικά, την κρέμα αυτή? 

3 πολύ ωφέλιμα για εμάς στοιχεία!
  • το ότι έχει Δείκτη Προστασίας (SPF) 30, για την προστασία της επιδερμίδας μας από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • το ότι είναι ένα απόλυτα ικανό αντηλιακό προϊόν και - ταυτόχρονα- μία αποτελεσματικότατη ενυδατική κρέμα
  • την ιδιότητά της να μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων
Τρόπος εφαρμογής


Εφαρμόστε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ πριν από την έκθεση στον ήλιο. 

Εφαρμόστε ξανά αφού βγείτε από το νερό ή μετά τη γυμναστική. 

Εάν την χρησιμοποιείτε σαν καθημερινή ενυδατική κρέμα, το πρωί, ύστερα από τον 

καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας, εφαρμόστε στο πρόσωπο, τον λαιμό και το 

ντεκολτέ, αλλά αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Χρησιμοποιήστε την μετά από κάποιον ορό της επιλογής σας.


Cosmetics Delux, η γνώμη μας:

Δοκιμάσαμε την Cellular anti-wrinkle sun cream SPF 30 της La Prairie και διαπιστώσαμε ότι είναι περισσότερο αποτελεσματική από όσο υπόσχεται η περιγραφή της και προϊδεάζουν τα χαρακτηριστικά της.
Άν και με πλούσια υφή, απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα δίνοντας την αίσθηση της απόλυτης απορρόφησης και της άμεσης "ευεργετικής επέμβασής" της, αφού νοιώσαμε την επιδερμίδα μας να ενυδατώνεται από την πρώτη στιγμή και να απαλλάσσεται ακόμα και από tο ενοχλητικό εκείνο "τράβηγμα" που χαρακτηρίζει την ξηρή ή και την μεικτή πολλές φορές επιδερμίδα.
Συνοπτικά, η πολυτελής και εξαιρετικά ποιοτική "υπογραφή" που φέρει η Cellular Anti-Wrinkle Sun Cream SPF 30, τα συστατικά, τα χαρακτηριστικά, και ο τρόπος απορρόφησής της μας κάνουν να θεωρούμε την κρέμα αυτή την ιδανική κρέμα για τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού. 
Την ιδανική κρέμα για την προστασία της επιδερμίδας μας από τον Ήλιο!!! 

Προτιμήστε την!

 www.laprairie.gr