Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Jour d' Hermès, ...απλά, θεσπέσιο!

Jour d' Hermès

Ο Οίκος Hermès, μια αυτοκρατορία στον χώρο του, "μετράει" ήδη πάνω από 150 χρόνια ιστορίας, στη διάρκεια των οποίων ανέβηκε όλο και πιο ψηλά, πέρασε μέσα από οικονομικές κρίσεις και σημαντικές κάμψεις της αγοράς, αλώβητος πάντα, έγινε σύμβολο- σήμα κατατεθέν των προϊόντων ποιότητας.
Τα "βήματά" του ξεκίνησαν το 1837, στο Παρίσι και πολύ γρήγορα, οι γυναίκες λάτρεψαν τις τσάντες και τα μαντήλια του, και οι άντρες τις γραβάτες του. Ονόματα ηχηρά του κόσμου της μόδας, του κινηματογράφου, αλλά και όλων των "διακεκριμένων" χώρων λάτρεψαν τα προϊόντα του.
Από τη δεκαετία του '70 ο Οίκος ανοίγει διάπλατα τα φτερά του και κατακτά την Αμερική, όλη την Ευρώπη και την Ιαπωνία, ενώ από το 1990 και ύστερα "εκτινάσσεται" ακόμα ψηλότερα. Σήμερα, τα προϊόντα του έχουν επεκταθεί ακόμα και σε είδη για το σπίτι, ενώ δεν παύει ποτέ να θεωρείται συνώνυμος της καλαισθησίας και της ποιότητος.

Το πιο πρόσφατο λανσάρισμα σε άρωμα "με προορισμό" τις γυναίκες που "υπογράφει" ο Οίκος είναι το Jour d' Hermès,  που θα λατρέψετε από την πρώτη του σταγόνα. 'Ένα άρωμα  που θα χαρακτηρίζαμε florale, "ανέγγιχτο" από οποιαδήποτε κριτική, μια και -ειλικρινά- τα λόγια ωχριούν μπροστά του.
Το αίσθημα που "αφήνει" στο δέρμα από την πρώτη στιγμή, είναι όπως είπαμε χαρακτηριστικά florale, χωρίς όμως να προκαλεί την παραμικρή ενόχληση, το αντίθετο μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, όπου το musk δρα σαν "μαγικός" καταλύτης!

Σε μια προσπάθεια να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ, κρίνοντας από την προσωπική μου άποψη κυρίως, αλλά και βάσει των απόψεων όσων το δοκίμασαν και έγιναν ήδη φανατικές funs, θα έλεγα ότι είναι ένα άρωμα με λουλουδένια αίσθηση τις πρώτες στιγμές, που αλλάζει όσο η ώρα περνά και γίνεται ακόμα πιο ωραίο, πιο "βελούδινο", περισσότερο αισθησιακό, αλλά και ταυτόχρονα διακριτικό, έντονο και εκλεπτυσμένο προς το "σβήσιμό" του.
 Ένα άρωμα για όλες τις ώρες της ημέρας που θα σημαδέψει κάθε ωραία σας στιγμή ενώ θα διακηρύττει περίτρανα την "υπογραφή" του.
Είναι αναμφισβήτητα ένα άρωμα ποιοτικό, απαράμιλλο!
Προσωπικά, με κέρδισε ήδη.
Εσάς?