Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ από την ERRE DUE! Ακολουθήστε τις!


OILY SKIN? NO PROBLEM!...

..αφού, τις λύσεις  για τα προβλήματα ομορφιάς που μας απασχολούν, έχει η ERRE DUE και - εμείς-αρκεί απλά να τις εφαρμόσουμε. 
Έτσι, σε περίπτωση που το δέρμα μας είναι λιπαρό, είναι καλύτερα να επιλέξουμε μια πούδρα ή ένα make up για ματ αποτέλεσμα, που θα ρυθμίσουν τη λιπαρότητα, χαρίζοντας φυσική και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα μας!

Στο πλαίσιο των συμβουλών αυτών, το Cosmetics Delux, επέλεξε -ενδεικτικά μόνο- ένα από τα σχετικά προϊόντα της ERRE DUE και σας το προτείνει.



Perfect mat oil free foundation από την Erre Due!
PERFECT MAT FOUNDATION

Πρόκειται για το PERFECT MAT OIL FREE FOUNDATION, που διαθέτει εξαιρετικά απαλή υφή, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, προστατεύει την επιδερμίδα μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με αντιηλιακά φίλτρα SPF30 (όταν σαν minimum δείκτη προστασίας, ανάλογα φυσικά και με τον κάθε τύπο επιδερμίδας, προτείνεται από τους ειδικούς ο SPF15), ενώ, επιπλέον στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή του. Τελικά, η βελούδινη υφή του ταυτίζεται απόλυτα με την επιδερμίδα!


Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για λιπαρές, μεικτές επιδερμίδες και εμείς, δεν έχουμε παρά να σας το συστήσουμε!
Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, οπότε εσείς επιλέξτε απλά εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα. Η ERRE DUE θα σας βοηθήσει σε αυτό, αν επισκεφθείτε το site της (www.erredue.gr) όπου και θα βρείτε το ιδανικό για εσάς προϊόν, αλλά και πολύ περισσότερες συμβουλές ομορφιάς!