Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BEAUTIN ΤΜ COLLAGEN, TO NEO ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Το μοναδικό
μυστικό ομορφιάς… αποκαλύφθηκε!

Η ISOPLUSπραγματοποίησε με επιτυχία το λανσάρισμα του BEAUTINΤΜCOLLAGEN!
Με ένα μοναδικό event επέλεξε η ISOPLUS να αποκαλύψει σε Beauty&HealthEditors περιοδικών και εφημερίδων, το νέο προϊόν BEAUTINΤΜCOLLAGEN της myelements, υγρό πόσιμο κολλαγόνο σε συμπλήρωμα διατροφής.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον σύγχρονο&υψηλής αισθητικής χώρο BlankUrbanSpace στο Γκάζι στις 28.4.2014 και παρευρέθησαν σε αυτή 40 συντάκτες Ομορφιάς και Υγείας, καθώς και αγαπημένες στο κοινό beautybloggers!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του BEAUTINΤΜ COLLAGEN, ενημέρωση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξειδικευμένης φόρμουλας ομορφιάς, καθώς και παρουσίαση του διαφημιστικού προγράμματος προβολής που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση του νέου προϊόντος. Στη συνέχεια, ακολούθησε cocktail party για τους παρευρισκόμενους!
Ο χώρος διαμορφώθηκε με ένα brandedsetup σε έντονο magenta χρώμα, ενώ τόσο οι παρουσιάσεις και τα video,όσο και το μενού είχαν αντίστοιχες θεματικές και χρωματικές αναφορές, αποδίδοντας το lookandfeel του νέου προϊόντος.
Οι καλεσμένοι αποχώρησαν με μια μοναδική goodiebag που περιείχε προϊόντα BEAUTINΤΜCOLLAGEN, πλούσιο πληροφοριακό υλικό, καθώς και ένα υπέροχο brandedδώρο.
Η κ. Κουμάκη Ηρώ, Διευθύντρια Marketing& Εταιρικής Επικοινωνίας της ISOPLUS, είπε για την εκδήλωση:
«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και μας στηρίζουν σε όλα μας τα βήματα. Το BEAUTINTMCOLLAGEN αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο λανσάρισμα της χρονιάς και είμαστε πολύ ευτυχείς να το γιορτάζουμε με σημαντικούς φίλους και μακροχρόνιους συνεργάτες! Είμαι σίγουρη ότι το BEAUTINTMCOLLAGENθα γίνει το μυστικό ομορφιάς όλων μας!»
ToBEAUTINΤΜCOLLAGEN είναι ήδη διαθέσιμο σε φαρμακεία& καταστήματα βιολογικών προϊόντων και οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο υπέροχες γεύσεις φράουλα-βανίλια&μάνγκο-πεπόνι!





Φωτογραφίες από την παρουσίαση του BEAUTIN  COLLAGEN!


 BEAUTIN  COLLAGEN!