Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2 NEA ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ TOMMY HILFIGER για άντρες και γυναίκες με "διάθεση γεμάτη χρώματα"!


Ο TOMMY HILFIGER μας παρουσιάζει 
 τα TOMMYBRIGHTS και TOMMYGIRLBRIGHTS
Τα νέα αρώματα για τη γυναίκα και τον άντρα…., για εκείνους που έχουν διάθεση γεμάτη χρώματα!!!
Δύο νέα αρώματα εμπνευσμένα από τη χαρά, τη διασκέδαση και τις αναπάντεχες εκπλήξεις, τα αρώματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για κάθε άντρα και κάθε γυναίκα με νεανικό πνεύμα που εκφράζει την εμπιστοσύνη, τη φιλία και τον ειλικρινή χαρακτήρα.
 
tommybrights!

ΤοTommyBrightδίνει μια σύγχρονη όψη στην ποιότητα και την παράδοση με μια έκρηξη από αγριοκυπάρισσο και γκρέιπφρουτ στις νότες κορυφής, που έρχεται σε ισορροπία με μια εκλεπτυσμένη δόση από γάλβανο. Φρέσκος κέδρος σε συνδυασμό με άγριο τριαντάφυλλο και βάλσαμο ελάτου ενισχύουν τους βυθείς, δερματώδεις τόνους στις νότες καρδιάς. Λευκό κεχριμπάρι και καθαρό musk αγκαλιάζουν το δέρμα με ένα θερμό, ακτινοβόλο τρόπο που αποπνέει εμπιστοσύνη.





tommy girl brights!

Το TommyGirlBrights γοητεύει καθώς το περγαμόντο ενισχύει τις νότες κορυφής από λεμόνι, λεβάντα, γεράνι και  μαύρη σταφίδα δημιουργώντας ένα έντονο, φρουτώδες άρωμα με σύγχρονη εμφάνιση. Στις νότες καρδιάς βρίσκουμε ένα μπουκέτο από δροσερό γιασεμί, βελούδινη μιμόζα, πλούσιο τριαντάφυλλο Προβηγκίας και κρεμώδη ίριδα. Δερματώδες σαφράν, βάλσαμο ελάτου και βρύα βελανιδιάς δίνουν στο άρωμα έναν πιο γήινο τόνο, ενώ οι μικρές πινελιές από μέλι και τσάι σε συνδυασμό με το whitemusk παρέχουν μια παρατεταμένη παρουσία στο άρωμα. Το άρωμα ακτινοβολεί την διαχρονική κοσμοπολίτικη ομορφιά με μια                                     σύγχρονη όψη.