Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H FRUCTIS στη δική της "χώρα"! www.fructisland.gr! "Σας καλύπτει πλήρως"



www.fructisland.gr! Είναι γεγονός!!!

Ένας νέος και πολύ ενδιαφέρων ιστότοπος, είναι η αλήθεια, με το όνομα www.fructisland.gr, ετοιμάστηκε για να σας "καλύψει" πλήρως σε ό,τι αφορά στα θέματα μαλλιών. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται από τις "υπογραφές" και μόνον εκείνων που "γράφουν" στην ιστοσελίδα αυτή, που αποτελεί :
το  πρώτο website από την Garnier αφιερωμένο στα μαλλιά!

Εκεί, εκτός από πολύ χρήσιμες -γενικά- συμβουλές, κάθε μήνα και ένα ξεχωριστό προϊόν Fructis θα κάνει κλικ στα μαλλιά σας, σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο διαφορετικές ιστορίες!

Ακόμη, ο  απόλυτος HairExpert, Νικόλας Βιλλιώτης, θα μας αποκαλύπτει τα τελευταία trends στην περιποίηση και το styling των μαλλιών, ενώ θα μοιράζεται μαζί μας όλα τα  μυστικά του για μαλλιά υγιή, λαμπερά και πανέμορφα!

Μαζί μας, και η Μαίρη Συνατσάκη που θα κάνει κλικ στα socialmedia και θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινές στιγμές Fructis, με δικό της μοναδικό υλικό.

Αλλά ο κόσμος αυτός μπορεί να γίνει και δικός σας, αρκεί να μπείτε εκεί και να μοιραστείτε την δική σας ιστορίας με #fructisland, για να ζήσετε τη μαγεία και να "βγείτε κερδισμένοι"!

Σήμερα, κιόλας, μπείτε στο fructisland.gr και ανακαλύψτε όλα όσα κάνουν "κλικ" στα μαλλιά σας!!!!