Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Να αρωματίσουμε την μέρα σας...!!!

Το άρωμα, ασκούσε και ασκεί πάντοτε ιδιαίτερη γοητεία επάνω μου, αν και πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και με ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, ανά την υφήλιο.
Μάλιστα, κάποτε, η επιλογή του αποτελούσε ένα μεγάλο πρόβλημα για μένα, ώσπου... πήρα τις αποφάσεις μου: τα αρώματα θα γίνονταν έμπρακτα ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου, θα τα έβαζα ανενδοίαστα στην όποια καθημερινότητά μου, αλλά και θα υιοθετούσα διαδοχικά όποια από αυτά ήθελα...
Σήμερα, κάνοντας μια απλή αρχή στον υπέροχο κόσμο των αρωμάτων, θα σας δείξω ένα από αυτά, για να ακολουθήσουν - πάρα πολύ σύντομα, πιστέψτε με- και άλλα. Όλα αγαπημένα, μοναδικά, σαγηνευτικά και με ταυτότητα.
Και ξεκινάμε με ένα από τα πλέον αγαπημένα αρώματα της Donna Karan, το Pure Vanilla!!!



To concept που "κρύβεται" πίσω από το άρωμα αυτό είναι η προσπάθεια, η θέληση της σχεδιάστριας να συνδέσει τις γυναίκες που το φορούν με την φύση, χαρίζοντάς τους μοναδικές, αρωματισμένες στιγμές χαράς, ξενοιασιάς και χαλάρωσης...ευεξίας!
Και το καταφέρνει!
Από την προσωπική μας πείρα σας λέω ότι, με την πρώτη κιόλας επαφή με το δέρμα μας, το άρωμα αυτό μας "χάρισε" κάτι...! 
Μας έκανε να αισθανθούμε την θηλυκότητα που εμπεριέχει (χωρίς υπερβολές και περιττές εξάρσεις), μας έκανε να νοιώσουμε γλυκές (να οφείλεται στο βασικό του συστατικό, την βανίλλια?)  και επίσης,  προσέξαμε με χαρά ότι, όσο η ώρα περνούσε, τόσο η καλή αίσθηση που είχαμε, παρέμενε αναλλοίωτη!!!
Στο σημείο αυτό,  πέρα από όποιες άλλες περιγραφές και προσωπικές μας γνώμες, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στο γεγονός ότι, το ειδικής κατηγορίας συστατικό της βανίλλιας που έχει σαν επίκεντρο το άρωμα αυτό, χρησιμοποιήθηκε σε συνεργασία του Οίκου με την CARE, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθούν οι γυναίκες στην Ουγκάντα.
Τέλος, τόσο το ίδιο το φιαλίδιο του αρώματος είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ όλη η συσκευασία του, από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με το DKNY PURE VANILLA, πέρα από το ότι "φοράτε" ένα υπέροχο άρωμα, έχετε και ουσιαστική συμμετοχή στο κοινωνικό καλό και στο μέλλον του πλανήτη.

Εμείς, το λατρέψαμε....Εσείς???