Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Και πάλι εδώ...

Ώρα 10.00', περίπου, και "είμαστε και πάλι μαζί" για να ξεκινήσουμε με χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική ενέργεια την εβδομάδα μας!
Και μια και η καλή ημέρα (αλλά και η καλή κρέμα) από το πρωί φαίνεται, πέρα από τα προϊόντα που σας είχαμε ήδη προ-αναγγείλει, προσθέτουμε και ένα ακόμα, μια κρέμα προσώπου που -πραγματικά- μας έχει κερδίσει, ...με το δίκιο της! 
Τα βασικά της συστατικά είναι το ελαιόλαδο και το μέλι, συστατικά που έχουν πολλά να μας δώσουν. Το "γιατί" ας το δούμε παρέα.
Το ελαιόλαδο, έχει την δυνατότητα να διαπερνά με ευκολία την επιδερμίδα μας, ενυδατώνοντάς την με τον τρόπο αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, οι βιταμίνες Ε και Α που περιέχει, βοηθούν την επιδερμίδα μας να καταπολεμήσει τα σημάδια της έκθεσης στον ήλιο, αλλά και εκείνα του καπνίσματος και της περιβαλλοντικής μόλυνσης. Τέλος, το ελαιόλαδο κρατά την επιδερμίδα μας ελαστική.
Το μέλι, πάλι, έχει και αυτό πολλά οφέλη να μας προσδώσει, αφού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε αντι-οξειδωτικά, συνεπώς επιβραδύνει την γήρανση, είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό προϊόν, που σημαίνει ότι καταπολεμά ή και προλαμβάνει την ακμή, ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Ο συνδυασμός και των δύο αυτών συστατικών, δημιουργεί έναν εξαιρετικό καλλυντικό σύμμαχο, όπως ακριβώς συμβαίνει με την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με ελιά και λάδι, την οποία και σας "συστήνουμε"...
Anti-wrinkle face cream with olive and honey. Red water  / Banefit Hellas.
http://www.benefithellas.com/product.php?id_product=30

Πρόκειται για μια κρέμα που -πέρα από την αντιρυτιδική προστασία- προσφέρει ενισχυμένη θρέψη και ενυδάτωση με SPF8, για ώριμες επιδερμίδες. Η προσωπική μας γνώμη είναι ότι είναι το ίδιο ωφέλιμη και σε μάλλον νεανικές επιδερμίδες. Η κρέμα αυτή ανήκει στη σειρά Red Water, «μια πολύ προσεγμένη και ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών, με 10 προϊόντα προσώπου όπως κρέμες, καθαριστικά, scrub και μάσκα, 10 προϊόντα σώματος, αλλά και 4 αντηλιακές κρέμες προσώπου και σώματος. Όλα τα προϊόντα βασίζονται στο Νερό της Red Water που περιέχει 17 σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία και στο λάδι ελιάς από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, γνωστό για τις αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Στο κάθε προϊόν ξεχωριστά, έχουμε προσθέσει το εκχύλισμα από κάποιο φυτό ή φρούτο, του οποίου οι ιδιότητες ενισχύουν την αποτελεσματικότητά του. Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, ότι αποφεύγουμε τη χρήση των ερεθιστικών συντηρητικώνparabens, καθώς και ουσίες όπως σιλικόνες και παράγωγα πετρελαίου

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία, στην παραγωγή των προϊόντω αυτών χρησιμοποιεί αρώματα ελεύθερα αλλεργιογόνων ενώ μας διαβεβαιώνει ότι δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Την δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ τόσο  η πολύ απαλή, όσο και διακριτική υφή της που –ωστόσο- μας έδωσε άμεσα την αίσθηση της αποτελεσματικής ενυδάτωσης.
Επίσης, απορροφάται γρήγορα, έχει ένα απόλυτα «φυσικό»  άρωμα και χαρίζει πραγματικά αίθηση ευεξίας.
Θα χαρούμε να μάθουμε και την δική σας γνώμη.
Είμαι η Ειρήνη και –σε λίγο- θα σας «μιλήσω» και για άλλα αποτελεσματικά και πολύ ωφέλιμα προϊόντα. Επειδή, κάθε γυναίκα αξίζει, απλά, το καλύτερο!!!κές επιδερμίδες.