Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ένα πολύ ενδιαφέρον νέο βιβλίο και μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα συγγραφέας! Μπεθ Ρίκλες, Εκδόσεις Λιβάνης και "Φίλα με!"

"Φίλα με", από την Μπεθ Ρίκλες και τις εκδόσεις Λιβάνη!
Εκείνη είναι όμορφη, δημοφιλής - και δεν έχει δώσει ακόμα το πρώτο της φιλί.
Εκείνος είναι το "κακό παιδί" του σχολείου, που μπλέκει σε καβγάδες και οδηγεί μηχανή.
Όταν η Ελ φιλιέται με το μεγαλύτερο αδερφό του καλύτερού της φίλου, Λι, σε ένα διαγωνισμό φιλιού στο σχολείο, η ζωή της ανατρέπεται.
Ο χρόνιος, ανομολόγητος έρωτάς της για τον Νόα παίρνει σάρκα και, παρότι εκείνη αδυνατεί να το πιστέψει, οι δύο έφηβοι ερωτεύονται.
Ο φόβος της Ελ μήπως κλονιστεί η φιλία της με τον Λι ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα και ανώδυνα και από τους δύο. Όταν όμως ο Νόα αναχωρεί για το Χάρβαρντ, στην άλλη άκρη της χώρας, θα λειτουργήσει η εξ αποστάσεως σχέση;
«Και τώρα θα τον φιλούσα. Το ήξερα πως δε χρειαζόταν να το κάνω αν δεν το ήθελα. Κανείς δεν μπορούσε να με αναγκάσει. Και αυτό ήταν το χειρότερο απ’ όλα: Ήξερα πως είχα την επιλογή να αρνηθώ, αλλά δεν μπορούσα.
Σκύψαμε και οι δύο μπροστά. Κι αν είχε κολλήσει μαλλί της γριάς στα δόντια μου; Κι αν είχα περίεργη γεύση; Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα! Το πρώτο μου φιλί...»




Βιογραφικό Συγγραφέα
Η Μπεθ Ρίκλες είναι δεκαεφτά χρόνων και ζει στη Βόρεια Ουαλία.
Μελετάει φυσική, μαθηματικά, γαλλικά και ισπανικά και ελπίζει να σπουδάσει φυσική και στο πανεπιστήμιο.
Ξεκίνησε να γράφει σε πλατφόρμες όπως το Wattpad. To Φίλα Με είναι ο πιο διαβασμένος και πολυσχολιασμένος εφηβικός τίτλος στο site, με 19 εκατομμύρια αναγνώσεις και 40.000 σχόλια, και κέρδισε το Most Popular Teen Fiction Watty Award.