Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

La Prairie, Skin Caviar Sleep Mask και Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream!!!Η "πολυτελής" περιποίηση της επιδερμίδας μας!!!

La Prairie Skin Caviar Sleep Mask και Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream!
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η βελτίωση δραστική. 
Η La Prairie με τη συλλογή Caviar, παρέχει την απόλυτη πρόταση για σύσφιγξη, ανόρθωση και λείανση της επιδερμίδας μας χάρη στα οφέλη που προσφέρονται από το συνονόματο συστατικό της: τα πολύτιμα εκχυλίσματα από χαβιάρι.


Τώρα, ακόμα δύο νέα προϊόντα εντάσσονται στην ίδια συλλογή (Caviar Collection), ένα ζευγάρι θαυμάσιων θεραπειών αντιγήρανσης και σύσφιγξης, σχεδιασμένες ώστε να μεταμορφώνουν την επιδερμίδα μας. 
Το πρώτο, η Skin Caviar Sleep Mask, είναι μια θεραπεία νύχτας, που συνδυάζει τα συμπυκνωμένα οφέλη μιας μάσκας και μιας κρέμας νυκτός, αποκαθιστώντας υπάρχουσες φθορές και προσφέροντάς μας επιδερμίδα αναζωογονημένη και ανανεωμένη. 
Το δεύτερο, η Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream, με αέρινη, ωστόσο πλούσια και πολυτελή υφή, εκπληρώνει την αναζήτηση για αιωνιότητα σε κάθε εκατοστό του δέρματός μας.
                                              
Η Skin Caviar Luxe Sleep Mask και η Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream συνδυάζουν την αναγνωρισμένη δύναμη που έχει το χαβιάρι με ό,τι νεότερο στη σχεδίαση και στην τεχνολογία, για να μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε νεανικότερη εμφάνιση...… όλο το εικοσιτετράωρο!!!