Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Babor και προϊόντα για όμορφα χείλη!!! Ultra shine lip gloss - σε διάφορες αποχρώσεις!



«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες. Το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει το πρόσωπο χωρίς να φαίνεται».
Αυτή είναι η βασική αρχή του διευθυντή Peter Schmidinger, του δημιουργού της σειράς FACE DESIGN της BABOR. Από την πολύπλευρη εμπειρία του στον τομέα της αισθητικής, ο διάσημος μακιγιέρ έχει φτάσει στα εξής συμπεράσματα: Το μοντέρνο μακιγιάζ έχει ως στόχο να τονίζει το κάθε πρόσωπο χωρίς να είναι ορατό. Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν προσεγμένη εμφάνιση χωρίς να σπαταλούν πολλή ώρα στο μακιγιάζ. Ο αισθητικός Peter Schmidinger, κατανοώντας τα παραπάνω, δημιούργησε μία σειρά προϊόντων μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιήσει η κάθε γυναίκα, εύκολα και γρήγορα.
Πολύ απαλό και απλό στην εφαρμογή lip gloss, που σχηματίζει μία ελαστική στρώση στα χείλη και δεν κολλάει. Προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και έχει δράση οπτικής ανόρθωσης. Λειαίνει ορατά τις πτυχώσεις των χειλιών. Προστατεύει, περιποιείται και αναπλάθει χάρη στο σύμπλεγμα ανόρθωσης. 
Για τέλειο φινίρισμα στα χείλη.
BABOR ULTRA SHINE LIP GLOSS  για εκφραστικά, λαμπερά χείλη. 7ml
Συμβουλή: Απλώστε αρχικά μια λεπτή στρώση Advanced Lip Base στα χείλη. Δουλέψτε το υπόλοιπο προϊόν με τα δάχτυλα και απλώστε το στα χείλη και στο περίγραμμά τους. Αφήστε το για λίγο να δράσει. Τονίστε το περίγραμμα των χειλιών με το Maxi Definition Lip Liner. Φορέστε από επάνω το lip gloss σας.

Σε 7 αποχρώσεις:
θερμές: 01 cinderella, 06 sunny bronze, 07 nude brown
ψυχρές: 02 red berry, 04 port wine, 05 crystal pink
ουδέτερες: 03 nude rose

www.babor.gr