Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Μαίρη Μανδάλη, Πολιτικός Μηχανικός και Συγγραφέας, αποκλειστικά στο Cosmetics Delux, μάς δίνει την δική της άποψη για την ομορφιά, αλλά και το αγαπημένο της άρωμα! Την ευχαριστούμε πολύ!


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ
"Ομορφιά είναι μια ανάσα χρωματισμένου, μυρωδάτου οξυγόνου που γεμίζει τα πνευμόνια σου. Μια βαθιά αναπνοή, που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, που πάντα αφήνει την ίδια γεύση, είτε βλέπεις ένα πρόσωπο, είτε νιώθεις έναν άνθρωπο, είτε εισπράττεις ένα συναίσθημα, είτε σε αιχμαλωτίζει μια εικόνα, μια έξυπνη κουβέντα, ένα «απογειωτικό» κείμενο, ένα παιδί αγκαλιά με ένα ζώο…
Σε μια γυναίκα η ομορφιά είναι στο βλέμμα της, στην εξυπνάδα της, στο δυναμισμό της, στην κομψότητά της, στην δημιουργικότητά της, στην ικανότητά της να ακροβατεί πάνω από τους ατέλειωτους ρόλους της ζωής της, στο να είναι το ισχυρό φύλο χωρίς ποτέ να χάνει τη θηλυκότητά της…"


ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΩΜΑ
"Δεν αλλάζω συχνά αρώματα. Αυτό που «εδραιώνεται» στην καθημερινότητά μου, είναι αυτό που την επόμενη στιγμή που θα το φορέσω, δεν θα το μυρίζω πια, γιατί είναι «εγώ»!
Τα τελευταία χρόνια φοράω το MILANO της PRADA".

Περισσότερα, στο εξαιρετικό πραγματικά βιβλίο της...
Το φως των πλάνων αστεριών, από την Μαίρη Μανδάλη και τις εκδόσεις Λιβάνη

 Σημείωση Cosmetics Delux
Η "άποψη" της Μαίρης Μανδάλη, που δημοσιεύουμε με μεγάλη μας χαρά στο Cosmetics Delux, "έφτασε ως εμάς" με την πρόθυμη και ευγενική μεσολάβηση της Βάσως Σωτηρίου. (Βάσω, τις ευχαριστίες μας!)
Σύντομα, ειδικά για τις επισκέπτριες και επισκέπτες του Cosmetics Delux, θα διαβάσετε και ένα άλλο αφιέρωμα της Μαίρης Μανδάλη, με τίτλο "Μια χώρα μαγική".
Και είμαστε σίγουρες ότι θα το απολαύσετε...!