Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bvlgari Man Extreme! 'Ενα άρωμα που "μπορεί και να σας φέρει στα άκρα"!



Ο ΑΝΔΡΑΣ και ΤΟ ΑΡΩΜΑ του!!!

Bvlgari Man Extreme! Για τον σύγχρονο άνδρα!

ΒVLGARI MAN EXTREME
Το όνομα και μόνον εγγυάται το αποτέλεσμα, του νέου αρώματος BVLGARI, που «μπορεί και να σας φέρει στα άκρα»…!
Πρόκειται για μια αρωματική συλλογή του Alberto Morrilas, που -μέσα από μια αισθησιακή αρωματική σύνθεση- απεικονίζει τον σύγχρονο άνδρα!
Τον άνδρα  που επιθυμεί μια νέα sensual εμπειρία …..μια συνάντηση ανάμεσα στον άνθρωπο και στο ακραίο …μια παράξενη αίσθηση  déjà vu …κάτι από το παρελθόν και την αναμφισβήτητη διαχρονικότητά του, που τον συνδέει με το παρόν.
Ο υπέροχος «διάδοχος» του MAN δημιουργήθηκε για τους σύγχρονους, χαρισματικούς, κομψούς  άνδρες  με πάθος, ενώ εξισορροπεί τη «γραμμή» μεταξύ «νειότης» και «αδρής» ανδροπρέπειας!
Το Bvlgari Man Extreme, κομψό και επιβλητικό, όπως και το μπουκάλι όπου «φυλακίζεται» προσωρινά, αποδεσμεύει –από την πρώτη κιόλας σταγόνα που διαποτίζει την «ατμόσφαιρα»- ένα εθιστικό, ξυλώδες φρέσκο άρωμα, εμποτισμένο με αρρενωπότητα και ζωντάνια, ένα μεθυστικό μείγμα που σαγηνεύει και ιντριγκάρει…
Το περγαμόντο, οι πικάντικες όψεις ροζ γκρέιπφρουτ μέσα σε μια κομψή συμφωνία από χυμό κάκτου, η λευκή φρέζια, το "παιχνιδιάρικο" κάρδαμο, που αποκαλείται «πράσινος χρυσός» στη Γουατεμάλα, συνδυάζονται με μια συμφωνία από κεχριμπάρι, όπως οι αποχρώσεις που ακτινοβολούν τα ορυκτά μέσα σε μια βαθιά γήινη υπογραφή…
Φτάνοντας στη βάση τού αρώματος, ξύλο Balsa δίνει μια μοναδική πτυχή προκαλώντας μια ελαφριά «λευκή» αίσθηση με ένα άγγιγμα άνεσης, συναντώντας μέσα στο ίδιο μονοπάτι τη Βενζόη, που το εμπλουτίζει από ζεστασιά.
Ακόμη, οι γήινες νότες του vetiver που ονομάζεται «λάδι της ηρεμίας» στην Ανατολή, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο «βάθρο» πάνω στο οποίο στηρίζεται όλη η σύνθεση του αρώματος, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό μαζί με φως και ζεστασιά!!! 

Bvlgari Man Extreme! Το άρωμα που "Αποπνέει" ό,τι και ο σύγχρονος άνδρας!!!