Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Από σήμερα, και κάθε μέρα, αποδείξτε έμπρακτα την αγάπη σας με αρώματα Big Pony από τον Raplh Lauren! ..ίσως, ό,τι καλύτερο για τους ερωτευμένους..."!






Αποδείξτε έμπρακτα την αγάπη σας, με Big Pony Fragrances   από τον Raplh Lauren!!!
Ξεκινήστε από σήμερα....




Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρίστε αρώματα από τις

συλλογές Big Pony για Άνδρες και Γυναίκες.



Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ερωτική μέρα της χρονιάς.

Οι αρωματικές συλλογές Big Pony για άνδρες και γυναίκες προσφέρουν επιλογές για κάθε προσωπικότητα. Είτε θέλεις να το δωρίσεις, είτε ψάχνεις το κατάλληλο άρωμα για τη μέρα εκείνη, ένα από τα ζευγάρια του Big Pony ταιριάζει και σε εσένα.

Το άρωμα έχει την ικανότητα να εκφράζει πράγματα που οι λέξεις δεν μπορούν.

Τα αρωματικά ζευγάρια της συλλογής Big Pony είναι ένας ρομαντικός τρόπος για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις και να δημιουργήσεις το απόλυτο δίδυμο.

• Big Pony Women Blue #1 + Big Pony Men Blue #1

Ταιριάζουν πολύ γιατί είναι και οι δύο αθλητικοί! Η νότα lime από το δικό του άρωμα συμπληρώνει τη νότα γλυκού grapefruit στο δικό της και δημιουργούν έτσι ένα εκρηκτικό δίδυμο.



• Big Pony Women Pink #2 + Big Pony Men Red #2

Εκείνη είναι αισθησιακή. Εκείνος γνωρίζει καλά την τέχνη της αποπλάνησης.

Οι νότες σοκολάτας από το δικό του άρωμα και οι νότες cranberry από το δικό της, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το απόλυτο αισθησιακό cocktail.



• Big Pony Women Yellow #3 + Big Pony Men Green #3

Εκείνος είναι περιπετειώδης και αισθάνεται μεγάλη έλξη για Εκείνη που είναι ελεύθερο πνεύμα... Είναι και οι δύο ανεξάρτητοι αλλά μαζί δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι. Συνδυάζουν την φυσική ζωντάνια και τη δίψα για περιπέτεια.



• Big Pony Women Purple #4 + Big Pony Men Orange #4

Είναι ένα πρωτοποριακό ζευγάρι, με μοναδικό ταλέντο στο συνδυασμό αρωμάτων. Χαρισματικά αρώματα με ξυλώδεις νότες και νότες μόσχου που δημιουργούν μια μυστηριώδη γοητεία γύρω από αυτούς τους δύο trendsetters.



Ανακαλύψτε λοιπόν και εσείς το ταίρι σας

και ζήστε μαζί του ξεχωριστές στιγμές!