Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Lancôme, φθινόπωρο 2012 και "Midnight Roses Collection"! Μπορείτε να σκεφθείτε κάτι καλύτερο;

Midnight Roses Collection, μια και τα ρόδα της Lancôme , είναι παντοτινά!

Πίσω από κάθε επώνυμη εταιρεία καλλυντικών κρύβεται και μια ιδιαίτερη ιστορία. Εκείνη του ανθρώπου που την ίδρυσε, του ανθρώπου που την ανέδειξε, αλλά και όλων εκείνων που την έφεραν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων και της καθημερινότητάς τους, απλά για να την ομορφαίνει!
Σχετικά, κατά συντριπτική πλειοψηφία, εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, πίστεψαν και πιστεύουν στην Lancôme, από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας της, κάπου στο 1935 έως σήμερα.
Κάτι που θα εξακολουθούν να κάνουν και στο μέλλον, απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε, μια και τα προϊόντα της εταιρείας, έχουν κερδίσει, μετά επαίνου, τον θαυμασμό τους.
Γι΄αυτό, "τιμής ένεκεν", ...σύντομα, από την «στήλη» τού μενού τού Cosmetics Delux, «luxurious stories», θα δημοσιευθεί μια εκτενής παρουσίαση της Lancôme και του ιδρυτή της, Armand Petitjean, μαζί με τα προϊόντα-σταθμούς της εταιρείας, αλλά και άλλα, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, που αποκλείεται να μην σας τραβήξουν την προσοχή.

Αλήθεια, ξέρετε από πού εμπνεύστηκε το όνομά της ο ιδρυτής της; Άν όχι, μην ανησυχείτε, και η απάντηση θα ακολουθήσει πολύ σύντομα…., στις "οθόνες" σας....

Προς το παρόν, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μας επισκεφθείτε και πάλι αύριο, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Lancôme και τις προτάσεις της για το φθινόπωρο του 2012 και -ιδιαίτερα- για το "Midnight Roses Collection"....  
αν, φυσικά, θέλετε να ξεχωρίζετε, ποιοτικά...!



Η Lancôme, οι σαγηνευτικές νότες των αρωμάτων της και οι μοντέρνες αποχρώσεις των καλλυντικών της, μαζί με το Cosmetics Delux, σάς περιμένουν!