Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ERRE DUE και ομορφιά "στα άκρα"...!!!

Και κάτι διαφορετικό....!
Σαββατοκύριακο προ των πυλών και μαζί, καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, περίπατοι και βραδυνές έξοδοι, συνιστούν το κατάλληλο σκηνικό για όμορφα, καλοβαμμένα νύχια...!
Έτσι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, φροντίστε τα νύχια σας με ιδιαίτερη προσοχή ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της ERRE DUE:


1. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θυμηθείτε ότι πρέπει πάντα να περνάτε τα νύχια σας δύο με τρεις στρώσεις βερνικιού, ξεκινώντας από τη βάση του νυχιού και φτάνοντας έως την έξω άκρη.
2. Φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην πλαϊνή όψη του νυχιού, ώστε να μην βγείτε πολύ από τις άκρες και παρουσιάσετε ένα ακαλαίσθητο αποτέλεσμα
3. Αν τα νύχια δεν ήταν ως τώρα  το δυνατό σας σημείο, το νέο σετ περιποίησης νυχιών exclusive της ERRE DUE με τέσσερα δραστικά προϊόντα θεραπείας κάνει θαύματα! Περιλαμβάνει σκληρυντικό νυχιών (hard attack), θεραπεία για ταλαιπωρημένα και κιτρινισμένα νύχια (no more ridges), γυαλιστικά νυχιών (ceramic top coat) για μεγαλύτερη διάρκεια και έξτρα λάμψη και θεραπευτικό υγρό για να απαλλαγείτε από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια (honey cuticle softener).
Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε?

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ...