Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΕΣ BABOR ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!!

DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate Derma Optimizer

Στο μέλλον τα σημάδια της γήρανσης θα είναι παρελθόν!
To προσωπικό σας εργαστήριο ομορφιάς - το DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate Derma Optimizer είναι ένα λαμπερό, ασημένιο κουτί. Σ’ αυτό το κουτί, οι ερευνητές της BABOR, δημιούργησαν ένα μοναδικό και υψηλής τεχνολογίας εργαστήριο. Η πλούσια ενυδάτωση, η καταπράϋνση, η ήπια αποτοξίνωση και το εντατικό micro lifting, είναι μόνο μια ανάσα μακριά!

Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επιδερμίδας μας, περιέχει περίπου έξι εκατομμύρια κύτταρα – που έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλη πίεση. Αυτό το στρες, αφήνει διαφορετικά σημάδια στην επιδερμίδα του καθενός. Με το DOCTOR BABOR Ultimate Derma Optimizer, το κέντρο έρευνας και καινοτομίας της BABOR, έκανε μία σημαντική ανακάλυψη στις τεχνολογίες περιποίησης της επιδερμίδας: μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει τις αιτίες που προκαλούν τα σημάδια του στρες και να τις εξαλείψει.
Θαμπή, ξηρή επιδερμίδα; Λεπτές γραμμές, ρυτίδες ή ανομοιόμορφη χροιά; Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες; Τα πέντε serum της DOCTOR BABOR Ultimate Derma Optimizer,  παρέχουν μαζί εξειδικευμένη, στοχευμένη και εξατομικευμένη αντιγηραντική περιποίηση, προσφέροντας προστασία στον πυρήνα της ομορφιάς: στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το Derma Optimizer Serum (το οποίο αποτελεί το βασικό serum) και τέσσερις ενισχυτές (boosters) συνδυάζονται για την δημιουργία μίας ακριβής και υψηλής τεχνολογίας περιποίηση ομορφιάς. Το πολυδραστικό serum αποτελεί τη βάση και είναι σχεδιασμένο ώστε να προστατεύσει την ομορφιά σας από την αρχή: τα δερματικά σας κύτταρα. Ένας από τους τέσσερις ενισχυτές-concentrates προστίθεται, ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της επιδερμίδας σας και τόσο απλά, έχετε πετύχει ένα "γκολ" ομορφιάς.  Οι τέσσερις ενισχυτές έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύουν τα αποτελέσματα του βασικού serum.
DOCTOR BABOR Ultimate Derma Optimizer – Τα εξειδικευμένα και υψηλής απόδοσης serum, συνδυάζονται σε ένα kit για αποτελέσματα lifting, καταπράυνσης, επιδιόρθωσης-αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης.

DOCTOR BABOR Ultimate Derma Optimizer...

Ο προσωπικός φύλακας ομορφιάς σας!

Τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής & SPA και στο BABOR e-shop www.babor.gr.


www.babor.gr