Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TOMMY HILFIGER, ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...

            Η  ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ TOMMY HILFIGER...


...ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 

Ο Tommy Hilfiger λανσάρει τη νέα συλλεκτική έκδοση καλοκαιρινών αρωμάτων Tommy και Tommy Girl Summer Fragrances. Εμπνευσμένο από τις σικ εμφανίσεις παραλίας των μοντέρνων ολόσωμων μαγιό εποχής, των παιχνιδιάρικων σαρόνγκ, των ψάθινων καπέλων, αυτό το νέο άρωμα κλείνει μέσα του την ανάμνηση του καλοκαιριού. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για την τσάντα θαλάσσης σας.

Το Tommy Summer Eau De Toilette δημιουργεί γρήγορες εναλλαγές ανάμεσα σε μυρωδάτες νότες βοτάνων όπως η άγρια μέντα, η λεβάντα, το δεντρολίβανο και το φοινικέλαιο, μιας δροσερής νότας άρκευθου και αστεροειδούς γλυκάνισου, και κυμάτων αρώματος της θάλασσας μέσα σε μια πλούσια, ξυλώδη αίσθηση. Φέρνει στο νου συνειρμούς μιας ανακάλυψης που ανοίγει τους ορίζοντες – το άρωμα μοιάζει με μια περιπλάνηση σε ένα δύσβατο και γεμάτο βλάστηση δάσος η οποία καταλήγει στην άκρη μιας παρθένας, ηλιοκαμένης παραλίας.

Το Τommy Girl Eau De Toilette σας ταξιδευει σε μια τροπικη αποδραση σε εναν αλλο κοσμο γεματο ζωηρα χρωματα και αισθησεις. Η ντελικατη πλουμερια, ενα αγαπημενο οσο και σπανιο τροπικο λουλουδι, αναβιωνει την πολυπλευρη πολυτελεια της σε αυτο το αρωμα. Τα χυμωδη, πλουσια στοιχεία της πλουμεριας υπογραμμιζονται απο τα ανθη φλαμουριας και ενωνονται με εντονη Μανολια και νερο καρυδας, με αχνες γλυκες νοτες απο πρασινο γκουαβα και κοκκινα μουρα, για να μπλεχτουν με μια συμφωνια παλαιωμενης οξιας που χαριζει υφη και ανεση. 


 Η συλλεκτική έκδοση των καλοκαιρινών αρωμάτων Τommy και  Τommy girl διατίθεται σε συσκευασία των 100ml