Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ, ΜΕ ΡΟΔΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ WELEDA! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΕΔΩ!

Ενεργή αναδόμηση για την επιδερμίδα μετά τα 40

Η νέα σειρά περιποίησης της Weleda:
Αντιγηραντική περιποίηση με ρόδι

Μετά τα 40 αρχίζουν να γίνονται ορατές μικρές αλλαγές στην επιδερμίδα, λόγω της ηλικίας και της ηλιακής ακτινοβολίας. Η επιδερμίδα δεν μπορεί πλέον να δεσμεύει την υγρασία όπως έκανε στο παρελθόν, τείνει να παρουσιάζει ξηρότητα και να εμφανίζει ρυτίδες. Ο μεταβολισμός και η ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνονται, η προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες μειώνεται. Η νέα αντιγηραντική περιποίηση με ρόδι έχει δημιουργηθεί ακριβώς για τις ανάγκες της επιδερμίδας σε αυτήν την περίοδο: με πολύτιμα συστατικά όπως ρόδι και κεχρί από βιολογικές καλλιέργειες, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιεί την αναδόμηση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και σύσφιγξη, φαίνεται πιο λεία και ακτινοβολεί ζωντάνια.     

Πολύτιμα ενεργά συστατικά από ρόδι, πλούσια φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, αποτελούν τα βασικά συστατικά της προστατευτικής κρέμας ημέρας, της πλούσιας κρέμας νυκτός και του Serum που προσφέρει εντατική περιποίηση. Οι ολιστικές συνθέσεις των προϊόντων περιποιούνται ιδανικά την επιδερμίδα μετά τα 40: η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, προφυλάσσει από τα αρνητικά αποτελέσματα των επιβλαβών περιβαλλοντικών παραγόντων και προστατεύει από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Η κρέμα υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων και προσφέρει αρμονία με το απαλό της άρωμα.  

Τα προϊόντα της αντιγηραντικής σειράς προσώπου με ρόδι δεν περιέχουν συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, καθώς και ορυκτέλαια. Τα προϊόντα έχουν σήμα ποιότητας NaTrue και έχουν εξεταστεί και πιστοποιηθεί για τη δερματολογική τους καταλληλότητα από ανεξάρτητο ινστιτούτο. 

  • Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE
*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.