Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Karin Herzog, Προϊόντα με οξυγόνο, για ... "άλλον αέρα"!


KARIN HERZOG -SILHOUETTE 4%
Μία από τις ελάχιστες κρέμες αδυνατίσματος που δεν περιέχει καφεϊνη και συντηρητικά!
– Ειδικά σχεδιασμένη ώστε να δρα αποφασιστικά εναντίον της κυτταρίτιδας και της τοπικής συσσώρευσης λίπους κάτω από το δέρμα.
-Με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε οξυγόνο από όλα τα προϊόντα Karin Herzog : 4%, ώστε να διαπερνά τα σημεία του σώματος όπου η επιφάνεια του δέρματος είναι ανομοιόμορφη και το λίπος φωλιάζει πεισματικά. Μέσω της οξυγονικής πίεσης προκαλεί μικρομασάζ ανάμεσα στις στοιβάδες του δέρματος διασπώντας τα λιποκύτταρα και ελευθερώνοντας τη μικροκυκλοφορία.
-Η διεισδυτική της δύναμη διαλύει την κυτταρίτιδα, εκτοξεύοντας οξυγόνο βαθιά μέσα στους ιστούς, βομβαρδίζοντας τις τοξίνες και αποβάλλοντας τα αποθέματα λίπους.
-Οδηγεί στην αποστράγγιση της λέμφου ενώ διεγείρει τις φυσικές επανορθωτικές και αναζωογονητικές δραστηριότητες του δερματικού ιστού και ανακουφίζει και χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση στα κουρασμένα άκρα.
-Η καθημερινή χρήση της Silhouette, θα σας πείσει για τα πολυδύναμα αποτελέσματά της. Μετά από 2 έως 4 εβδομάδες υπάρχει ορατή διαφορά. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, το δέρμα συσφίγγεται και το σώμα γίνεται πιο λεπτό, λείο και ελκυστικό.

Δεν χρειάζεται μασάζ. Δεν περιέχει paraben.

Προτεινόμενη χρήση: Επαλείψτε ένα λεπτό στρώμα στα προβληματικά σημεία του σώματος δύο φορές την ημέρα (ιδανικά πρωί και βράδυ). Δεν χρειάζεται μασάζ. 3 – 5 λεπτά αργότερα μπορείτε να ντυθείτε,
Η κρέμα συνεχίζει να λειτουργεί 6- 8 ώρες μετά  από κάθε χρήση.


www.karinherzog.gr