Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

REVIVE και FERMITIF NECK RENEWAL CREAM, για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού!

FERMITIF NECK

Πολυτελής σύνθεση κατά της χαλάρωσης της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού και του στήθους. Προστατεύει και θεραπεύει τα σημάδια φωτογήρανσης.


Η γνώμη μας: Την δοκιμάσαμε και διαπιστώσαμε την άμεση ενυδάτωση της περιοχής του λαιμού, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Η φιλοσοφία της ReVive!
Η φιλοσοφία πίσω από τη σειρά φροντίδας δέρματος Revive είναι πολύ απλή. Ολόκληρη η σειρά βασίζεται σε ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: κοντά στην ηλικία των  είκοσι ετών το δέρμα αναπαράγεται κάθε δυο με τρείς εβδομάδες, με την πάροδο του χρόνου όμως η διαδικασία αναπαραγωγής κυττάρων επιβραδύνεται στις οκτώ με εννέα εβδομάδες. Νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να δείχνει άτονη, κουρασμένη και αφυδατωμένη.  Αντίστροφα, νέα κύτταρα με ταχείς κύκλους ζωής δημιουργούν φρέσκο και λαμπερό δέρμα βελτιώνοντας την ποιότητα της επιδερμίδας.  Το δίλημμα ήταν τι θα έκανε το δέρμα να δείχνει νεανικό, φρέσκο καθώς γερνάει και πως θα ήταν δυνατό να αντιστρέψουμε τη διαδικασία επιβράδυνσης της ανάπλασης των κυττάρων και τα σημάδια της γήρανσης;
Η σειρά Revive είναι αποτελεσματική επειδή δρα σε κυτταρικό επίπεδο και επιτυγχάνει την επιτάχυνση του μηχανισμού ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος.  Είναι η μοναδική σειρά καλλυντικών που περιλαμβάνουν την ουσία EGF (Αυξητικός επιδερμικός παράγοντας) βραβευμένη με Nobel, η μόνη με την ιδιότητα να δημιουργεί ταχεία κυτταρική κινητικότητα με αποτέλεσμα σε λίγες μόνο εβδομάδες η επιδερμίδα να δείχνει πιο νέα, αναζωογονημένη και λαμπερή.  Η αποτελεσματικότητα της είναι εντυπωσιακή ειδικά στα ώριμα και ταλαιπωρημένα δέρματα που έχουν εμφανή σημάδια του χρόνου.
Τα προϊόντα Revive είναι απολύτως βιολογικά επειδή ακριβώς αντικαθιστούν μια φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας η οποία επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου.  Το μόριο αυξητικού επιδερμικού παράγοντα (EGF) προέρχεται από αμινοξέα. Μπορούμε να παρομοιάσουμε τη διαδικασία επιβράδυνσης των μορίων της επιδερμίδας με την ανεπάρκεια παραγωγής ινσουλίνης σε περιπτώσεις ατόμων που πάσχουν από διαβήτη.  Ο επιδερμικός αυξητικός παράγοντας δημιουργείται από 53 κύβους πρωτεϊνών και αναπαράγεται βιοτεχνολογικά ακριβώς όπως υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό.  Το τελικό προϊόν είναι ένα καθαρό μόριο πρωτεΐνης αυξητικού επιδερμικού παράγοντα. Η πρόσφατη ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας επέτρεψε στον ιδρυτή των προϊόντων Revive Dr. Gregory Brown, να αναπαράγει τέλεια το μόριο αυτό στο εργαστήριο. Από τότε που εντάχτηκε η νέα αυτή τεχνολογία  στην μέθοδο παραγωγής των προϊόντων Revive κατάφεραν να παρασκευάσουν βιοτεχνολογικά και άλλα μόρια που εκτελεί το καθένα τη δική του λειτουργία για να δώσει στην επιδερμίδα  τη νεανική της μορφή προσφέροντας όγκο και τόνο στο ταλαιπωρημένο από το χρόνο δέρμα.