Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


DKNY Golden Delicious
Κομψό, Αστραφτερό, Σαγηνευτικό

Το DKNY GOLDEN DELICIOUS Eau de Parfum είναι ένα πολυτελές άρωμα που αποπνέει πληθωρική σαγήνη. Το νέο και πιο αρχοντικό από όλα τα μήλα της συλλογής DKNY DELICIOUS διαθέτει μια κομψότητα που αρμόζει μόνο στο πιο εκλεπτυσμένο γούστο. Είναι δελεαστικό, αισθησιακό και θερμό.

Το DKNY Golden Delicious ξεχειλίζει από φλογερή, μοντέρνα διάθεση με την αντίθεση ανάμεσα στις λαμπερές νότες λουλουδιών και την εξαίσια θέρμη. Οι νότες κορυφής αποτελούνται από Απόσταγμα Πορτοκαλανθών, Δαμάσκηνα Μιραμπέλα και την αποκλειστική νότα Signature Golden Delicious Apple. Το σώμα του αρώματος είναι ένα μεθυστικό μπουκέτο από Λευκό Τριαντάφυλλο, Κρίνο Casablanca, Ορχιδέα Βανίλια και Μιγκέ. Οι τελικές νότες, που δίνουν τη ζεστασιά του αρώματος, είναι ένας αισθησιακός συνδυασμός από Musk, Σανταλόξυλο και Ξύλο Τικ. Είναι ένα άρωμα φτιαγμένο για να αναστατώνει τις αισθήσεις – αφεθείτε στη σύνθετη κομψότητα και στην αριστοκρατική του μεγαλοπρέπεια.


Σε αρμονία με το όνομά του, το DKNY GOLDEN DELICIOUS είναι μια χρυσή μεταμόρφωση του θρυλικού μπουκαλιού Be Delicious. Το καπάκι και το θρυλικό οβάλ λογότυπο DKNY έχουν αστραφτερή μεταλλική υφή, ενώ το πολυτελές, διαφανές γυαλί αποκαλύπτει το χρυσαφένιο υγρό. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μεγαλειώδες.

Το DKNY Golden Delicious EDP θα διατίθεται σε συσκευασία των 30ml, 50ml και 100ml από τον Οκτώβριο του 2011.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DKNY BE DELICIOUS:
Στα πέντε του χρόνια σήμερα, το DKNY Be Delicious είναι πλέον κάτι πολύ περισσότερο από ένα άρωμα· είναι μια Νεοϋορκέζικη αντίληψη, ένας τρόπος ζωής, μια υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Η γυναίκα που το φοράει είναι μια σύγχρονη Εύα, μια γυναίκα δυναμική, αυθόρμητη και ανεπιτήδευτα σέξι. Εκτός από το αρχικό Be Delicious, η οικογένεια περιλαμβάνει και το Be Delicious Fresh Blossom, καθώς και μια ποικιλία από εποχικά, περιορισμένης κυκλοφορίας αρώματα, όπως το νέο GOLDEN. Όπως και η πόλη που εμπνέει τις δημιουργίες της, η DKNY είναι ανοιχτή στην αγάπη, τη ζωή και την περιπέτεια. Είναι απλά DELICIOUS!!!