Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WELEDA, ΡΟΔΙ KAI ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Φυσικά όμορφη σε κάθε ηλικία.. με ρόδι από την Weleda!
Ρόδι… σύμβολο ζωής, ομορφιάς και παντοτινής νεότητας.
Από την ηλικία των 40 και μετά, μειώνεται η ικανότητα της επιδερμίδας να καταπολεμά αποκλειστικά από μόνη της τις ελεύθερες ρίζες και οι μεταβολικές διαδικασίες επιβραδύνονται. Αυτό γίνεται εμφανές και στην όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, η ικανότητα της επιδερμίδας να δεσμεύει την υγρασία, λιγοστεύει. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να υποστηρίξουμε στοχευμένα την φυσική ικανότητα αναδόμησης της επιδερμίδας. Τα πολύτιμα δραστικά στοιχεία από ρόδι και κεχρί βιολογικής καλλιέργειας που περιέχει η σειρά περιποίησης με ρόδι, ενεργοποιούν τις φυσικές δυνάμεις της επιδερμίδας και μειώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.
Δοκιμάστε και εσείς τα τρία νέα μοναδικά προϊόντα της Weleda με ρόδι!
Serum ρόδι για αντιγήρανση, σύσφιγξη και άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας χωρίς ίχνη λιπαρότητας!
Κρέμα ημέρας ρόδι για αντιγήρανση και αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Λειαίνει τις ρυτίδες και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες! Ο ιδανικός σύμμαχος της επιδερμίδας κάθε σύγχρονης γυναίκας!
Κρέμα νυκτός ρόδι για αντιγήρανση και μοναδική αναδόμηση. Ξεκουράζει και αναζωογονεί μοναδικά το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για πρόσωπο αισθητά πιο λείο και σφριγηλό!
  • Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE
*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.