Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ανανεωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Orzene Μπύρας, εμπλουτισμένη με shine elixir, μεταμορφώνει τα μαλλιά, προσφέροντας εκτυφλωτική λάμψη που διαρκεί.
Το ειδικά μελετημένο σύμπλεγμα shine elixir, που αποτελείται από μπύρα, ceramides & φυτοπρωτεϊνη, αποτελεί τη βάση όλων των προϊόντων Orzene, προσφέροντας εκτυφλωτική λάμψη στη στιγμή!

ΜπύραΗ προβιταμίνη Β5 που περιέχεται στη μπύρα, θρέφει και ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, κάνοντάς τα υγιή και ανθεκτικά.

CeramidesΕλέγχουν τα επίπεδα υγρασίας της τρίχας, διατηρώντας τα βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης, μειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το σπάσιμο της τρίχας και ενισχύοντας την ελαστικότητά της. Τα μαλλιά γίνονται ανθεκτικά και τιθασεύονται εύκολα.

PhytoproteinΕνισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας και αποκαθιστά την ισορροπία της. Βελτιώνει, έτσι, την υγιή της εμφάνιση και αναδεικνύει τη λάμψη της.

Ανακαλύψτε την ανανεωμένη σειρά Orzene Μπύρας
  • Φόρμουλες τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες προσφέρουν υψηλή αποτελεσματικότητα και είναι κατάλληλες ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς τύπους μαλλιών.
  • Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών και να προσφέρουν τα ανάλογα οφέλη.
  • Εκτυφλωτική λάμψη, για κάθε ανάγκη των μαλλιών, χάρη στο σύμπλεγμα shine elixir που περιέχεται σε όλες τις φόρμουλες.
  • Φόρμουλες χωρίς Parabens
  • Ανανεωμένη και μοντέρνα εικόνα


H σειρά περιποίησης μαλλιών ORZENE περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες και μάσκες και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές ανάγκες φροντίδας των μαλλιών.
Επιλέξτε τη σειρά που ταιριάζει στο δικό σας τύπο και αποκτήστε τα μαλλιά που πάντα επιθυμούσατε:

Αναζωογόνηση για κανονικά μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος κριθαριού, πλούσιο σε αμινοξέα, μεταλλικά άλατα και υδατάνθρακες, αναζωογονεί και ενδυναμώνει την τρίχα.

Εξισορρόπηση λιπαρότητας για λιπαρά μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος λυκίσκου, πλούσιο σε αιθέρια έλαια και αμινοξέα, καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και εξισορροπεί τη λιπαρότητα, χαρίζοντας όγκο και λάμψη.

Ενυδάτωση και αναδόμηση για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος μαγιάς, πλούσιo σε αμινοξέα και βιταμίνες, ενυδατώνει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντάς τους μοναδική απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει. Επιπλέον, ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας, μειώνοντας το σπάσιμό της.

2σε1 ενυδάτωση & περιποίηση για όλους τους τύπους μαλλιών
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος βρώμης, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, ενυδατώνει σε βάθος και περιποιείται την τρίχα. Σιλικόνη προηγμένης τεχνολογίας προστατεύει τα μαλλιά από υψηλές θερμοκρασίες (πιστολάκι), κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα.

Λάμψη και προστασία χρώματος για βαμμένα μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος δημητριακών, πλούσιο σε αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία, τονώνει και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών.

Εντατική περιποίηση για φθαρμένα/αφυδατωμένα μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος μελιού, πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες, πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την τρίχα, αποκαθιστώντας την υγεία των φθαρμένων και αφυδατωμένων μαλλιών. Σιλικόνη προηγμένης τεχνολογίας προστατεύει τα μαλλιά από υψηλές θερμοκρασίες (πιστολάκι), προσφέροντάς τους ζωντάνια, σώμα, ελαστικότητα και απαλότητα.

Δύναμη και θρέψη για εύθραστα μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος Αctipone Αlphapulp, πλούσιο σε βιταμίνες A & C και απαραίτητα για την υγεία των μαλλιών μέταλλα και ιχνοστοιχεία: Σίδηρο (Fe), Κάλιο (K), Μαγνήσιο (Mg), ενδυναμώνει τα μαλλιά και επαναφέρει την ελαστικότητα της τρίχας.

Ενίσχυση όγκου για λεπτά μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir, πρωτεϊνών ρυζιού και βιταμινών του συμπλέγματος Β, εισχωρεί στην τρίχα και αυξάνει τη διάμετρο και την πυκνότητά της, προσφέροντας τόνωση και μεγαλύτερη ελαστικότητα.

Λείανση και πειθαρχία για ατίθασα μαλλιά
Ο συνδυασμός Shine Elixir και εκχυλίσματος αμύγδαλου, πλούσιο σε πολύτιμες πρωτεΐνες, προστατεύει και μαλακώνει τα μαλλιά, επιτυγχάνοντας έλεγχο του φριζαρίσματος και λείανση μακράς διάρκειας. Το σύμπλεγμα βιταμινών A, C & E χαρίζει ελαστικότητα και ζωντάνια στην τρίχα.

http://www.sarantis.gr/gr/product.asp?productsID=77http://www.sarantis.gr/gr/product.asp?productsID=77