Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καλώς ήρθατε, για άλλη μια φορά!!!

Γειά σας και πάλι με την ευχή "Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι", μια και σκεφθήκαμε να κρατήσουμε μακριά, όσο μπορούμε, όποια μη ευπρόσδεκτη "κακοκαιρία"!
Όσο μπορούμε, και με πολύ καλή διάθεση!
Με τη βοήθεια, λοιπόν, των καλλυντικών που μας προτείνουν καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, με αξεσουάρ, με συμβουλές ειδικών, με τραγούδια, αλλά και  εικόνες (από σήμερα, και όποτε μπορούμε θα σας χαρίζουμε και μια όμορφη εικόνα από τις περιπλανήσεις μας, έτσι...,για να "ταξιδέψετε" και εσείς μαζί μας, μια φωτογραφία δηλαδή που μπορείτε -αν θέλετε να αντιγράψετε- αναγράφοντας απλά-όπου την χρησιμοποιήσετε- τον υπογράφοντα φωτογράφο και την πηγή προέλευσής της), και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, θα συνεχίσουμε να περνάμε ωραία, αφού άλλωστε μόνο το καλύτερο μάς αξίζει!
Από την πλευρά μας ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας το προσφέρουμε αφού θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι΄αυτό, υλοποιώντας μάλιστα δειλά-δειλά έστω, όλες τις ιδέες που σκεφθήκαμε ότι μπορεί να σας ευχαριστούν και να σας ενδιαφέρουν.
Θα θέλαμε ακόμη να σας πούμε ότι είχαμε προγραμματίσει πολύ ενδιαφέροντα -κατά την γνώμη μας, τουλάχιστον- αφιερώματα σε κάποιες εταιρείες καλλυντικών και αξεσουάρ μόδας, αλλά απόλυτα τεχνικής φύσης προβλήματα μάς έκαναν να αναστείλουμε αυτό μας το σχέδιο, προσωρινά μόνον, ευτυχώς.
Καλά να είμαστε, και όλα θα γίνουν!
Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρείες που μέχρι σήμερα μας εδωσαν "τροφή" για τις ανακοινώσεις μας, κάποιες μάλιστα από την πρώτη κιόλας στιγμή της διαδικτυακής "παρουσίας" μας, όπως η Babor, η Aromca, η Freshline, η ReVive, η Loisir, και  άλλες πολλές!!!
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα και όλες/όλους εσάς που "περνάτε" τακτικά από τις σελίδες μας τιμώντας μας με την προτίμησή σας, και σάς θυμίζουμε ότι -αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας- μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο cosmeticsdelux@yahoo.com, για να σας απαντήσουμε.
Και πάλι μαζί, λοιπόν, για καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και τη συνέχεια!
Να είστε όλοι καλά!!!