Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget






BABOR και ...καλώς ήρθες Καλοκαίρι!!! Αντίο κυτταρίτιδα!!!

Καθώς η εποχή που θα εμφανιστούμε στον λαμπερό ήλιο και στις παραλίες πλησιάζει, τόσο πιο έντονη γίνεται και η επιθυμία μας για ένα καλλίγραμμο και σφριγηλό σώμα. Με τα εξειδικευμένα προϊόντα BABOR, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε στο ελάχιστο, αφού πλέον έχετε τον πολυτιμότερο σύμμαχο στο πλευρό σας!
Ξεκινήστε, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας σας και λειαίνοντάς τη με το BODY PEELING GEL.
Eνα προϊόν απολέπισης με σωματίδια από λάβα και μενθόλη, που θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα θα αναζωογονήσει και θα δροσίσει το κουρασμένο από τον χειμώνα δέρμα σας. Το BODY PEELING GEL θα προετοιμάσει επίσης το σώμα σας ώστε να δεχτεί όλα τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που πρόκειται να ακολουθήσουν στην πορεία.
Αποχαιρετήστε την κυτταρίτιδα!  Δώστε στο σώμα σας το επαναστατικό σετ προϊόντων, STOP CELLULITE SET.
Ένα σετ προϊόντων πρωϊνής και βραδινής περιποίησης σε μορφή gel και κρέμας, αντίστοιχα: με καφεΐνη, γκουαρανά, μενθόλη και πράσινο φύκι που ενεργοποιούν την καύση του λίπους κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι προβληματικές περιοχές γίνονται ομαλές και λείες, ενώ το δέρμα εξομαλύνεται εσωτερικά.
Για μέγιστη δράση συνδυάστε για δύο εβδομάδες και το STOP CELLULITE FLUID φορώντας το κάτω από το προϊόν ημέρας.

Για όλες τις φανατικές θαυμάστριες των BABOR BEAUTY FLUIDS, αυτό το προϊόν θα σας ξετρελάνει!  Ένα δροσιστικό και παράλληλα θερμαντικό συμπύκνωμα δραστικών ουσιών, που ενεργοποιεί την καύση του λίπους και αναστέλλει την περαιτέρω εναπόθεσή του στους ιστούς. Η κυκλοφορία του αίματος ενισχύεται, ενώ η αποβολή των τοξινών, φτάνει στο μέγιστο βαθμό της.
Για όσες, πάλι, προτιμούν τις πιο πλούσιες υφές και κρέμες, η VITAMIN ACE BODY CREAM, θα γίνει η αγαπημένη σας!

Πλούσια κρέμα για όλο το σώμα με πλήθος βιταμινών που χαρίζει μεταξένια απαλότητα και ενισχύει ταυτόχρονα τις άμυνες του δέρματος ενάντια σε εξωτερικούς βλαπτικούς παράγοντες. Παράλληλα ενισχύει τη διαδικασία ανάπλασης των ιστών και των ινών κολλαγόνου.

Σχόλιο Cosmetics Delux :Δοκιμάσαμε τα προϊόντα αυτά! Όλα, από το Body Peeling Gel μέχρι την Vitamin Ace Cream, αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας στην επιδερμίδα, ενώ επαλείφονται εύκολα και έχουν δραστικά αποτελέσματα. Αρκεί να εφαρμοστούν σύμφωνα με τις οδηγίες.

Εξ άλλου, εμείς, στο Cosmetics Delux, τα προϊόντα με υπογραφή BABOR, τα εμπιστευόμαστε απόλυτα!!!

Το καλοκαίρι, έφτασε ήδη!  Φροντίστε το σώμα σας, τώρα!!!http://www.babor.gr/