Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η BABOR και τα νέα της πολύτιμα προϊόντα!


 BABOR Skinovage - SELECTION
Αναζωογονεί και αναπλάθει το δέρμα κατά την ιδιαίτερη περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα οιστρογόνων του δέρματος μειώνονται. Καθώς τα οιστρογόνα είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την πυκνότητα και το πάχος του δέρματος, η μείωση στη συγκέντρωση των οιστρογόνων προκαλεί την εκλέπτυνση και ξηρότητα του δέρματος.
Ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης, το δέρμα μας χάνει την ικανότητα να αναπλάθεται από μόνο του, από τις καταστροφές που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες. Η ακτινοβολία UV, είναι το κύριο αίτιο που προκαλεί τις ελεύθερες ρίζες. Αυτές με τη σειρά τους, είναι μία από τις πιο βασικές αιτίες που προκαλούν τη φωτογήρανση του δέρματος.
Με τη SELECTION, οι ερευνητές της BABOR δημιούργησαν υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα περιποίησης του δέρματος, που καταπολεμούν ειδικά τα αποτελέσματα της ανεπάρκειας των οιστρογόνων και τη φωτογήρανση, καθώς επιπλέον ενεργοποιούν την ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται από το εσωτερικό του.
Οι φυτοορμόνες από Κορίανδρο Βοτρυοειδή (Cimifuga racemosa), ένα φυτό που χρησιμοποιείται για τη φαρμακευτική του χρήση και χρησιμοποιείται και στην Κινέζικη ιατρική, έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν τους οιστρογονικούς υποδοχείς. Ο οργανισμός μας, αναγνωρίζει αυτές τις φυτοορμόνες ως ορμόνες του δέρματος και ενεργοποιεί τη διαδικασία ελέγχου των ορμονών. Η ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει υγρασία επανακτάται και το δέρμα γίνεται εντελώς σφριγηλό και σταθερό.
Με μία υψηλής τεχνολογίας διαδικασία, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Aachen (RWTH), πολύτιμη γλουταθιόνη εξάγεται από την οινοζύμη. Η γλουταθιόνη, είναι μέρος του φυσικού συστήματος δέσμευσης ελεύθερων ριζών του σώματος και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του δέρματος. Σε συνδυασμό με ένα πολύτιμο εκχύλισμα οινοζύμης, ενεργοποιούνται οι λειτουργίες αυτοπροστασίας και αυτό-αναζωογόνησης του δέρματος, επιτρέποντάς το να αναπλασθεί πιο γρήγορα από μόνο του.
Η πυκνότητα του δέρματος επανακτάται και γίνεται συνολικά πιο σφριγηλό. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο ικανό να δεσμεύει υγρασία και έχει μια ολοκληρωτικά φρέσκια και νεανική εμφάνιση.
SELECTION cream   - 24ωρη αναπλαστική κρέμα προσώπου, 50ml

SELECTION foam mask- αναπλαστική και αναζωογονητική μάσκα αφρού, 75 ml