Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα (και ας είναι Τρίτη, ήδη)!

Καλημέρα σας!!!!
Νάμαστε ξανά μαζί, ύστερα από μερικές ημέρες που "χωριστήκαμε", αναγκαστικά, λόγω τεχνολογικών δυσκολιών, με σχετικά "πισωγυρίσματα" στις αναρτήσεις μας!
Back on the road, όμως και πάλι, και καθώς ο καιρός δείχνει ορατά σημάδια βελτίωσης, ας επιταχύνουμε και εμείς τους ρυθμούς μας ώστε η άνοιξη και το καλοκαίρι να μας βρουν πανέτοιμες, από κάθε άποψη!!!
Από σήμερα λοιπόν, έρχονται προτάσεις, ακόμη περισσότερες προτάσεις για καλλυντικά, κρέμες ημέρες και νύχτας, κρέμες για την προστασία της επιδερμίδας από την έκθεση στον ήλιο, κρέμες τόνωσης, σύφιγξης και αδυνατίσματος, κατά της χαλάρωσης και των ραγάδων, άλλες για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού, των ματιών και εκείνης γύρω από τα χείλη, προϊόντα ενυδάτωσης και κατά της γήρανσης του δέρματος, προϊόντα ομορφιάς, αρώματα, ιδέες για κομήματα και αξεσουάρ, ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες και επικρατέστερες τάσεις της μόδας μαζί με ό,τι πιο νέο από τον κόσμο των καλλυντικών και της ομορφιάς, γενικότερα!
Επίσης, νέα από βόλτες που κάναμε στην αγορά, όπου και εντοπίσαμε ενδιαφέροντα -για τη γυναίκα, κυρίως- προϊόντα, σε καταστήματα που μάλλον θα σας ενδιέφερε πολύ, να επισκεφθείτε...!

Έτσι ώστε κάθε μια από εμάς να βρει εκείνο που της ταιριάζει, να ενημερωθεί σφαιρικά για ό,τι την απασχολεί, να βρει φιλικές και επαγγελματικές συμβουλές που θα καλυτερέψουν -μακάρι!- τη ζωή της, να περάσει ευχάριστες στιγμές με θέματα που την αφορούν.
Πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, πάντα με κέφι και πεποίθηση ότι κάθε μια από εμάς αξίζει το καλύτερο! Έτσι, δεν είναι;
"Συντονιστείτε" λοιπόν στο Cosmetics Delux και βγείτε κερδισμένες αφού η γνώση,...για τα καλλυντικά και τα περί αυτών, τουλάχιστον,...ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!!!
Σας περιμένουμε!!!