Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Babor παρουσιάζει τα μυστικά του ωκεανού που μας χαρίζουν αιώνια νεότητα! Σειρά Sea Creation και...βυθιστείτε σε πελάγη δροσιάς και ανανέωσης!

Η Babor, μία εταιρεία με πολύχρονη και απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της ομορφιάς και των ποιοτικών καλλυντικών, έρχεται να μας εφοδιάσει με ένα ακόμη όπλο κατά της γήρανσης της επιδερμίδας και μας αποκαλύπτει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, που αναδύεται από τα βάθη του ωκεανού.
 Η πολυτελής σειρά αντιγηραντικής περιποίησης με πλούσια συστατικά από τον βυθό της θάλασσας, προσφέρει νέα ενέργεια, ορατή κυτταρική ανανέωση και συνεχή ανάπλαση!
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου με ορρό, κρέμα ματιών και δύο διαφορετικές κρέμες πολυτελείας για κανονικές και για ξηρές, ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.
Με συστατικά όιπως το πολύτιμο και μοναδικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα Sea-telligent από θαλάσσια συστατικά όπως τον BABOR Thermophilus, τις πρωτεΐνες μαργαριταριού και το θαλάσσιο μετάξι. Μια σειρά καλλυντικών που τροφοδοτεί εντατικά με ενέργεια και ανανεώνει τα κύτταρα, ενώ αφαιρεί από την επιδερμίδα πέντε χρόνια σε μόλις έξι μήνες!
Τι λέτε;