Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ RéVive?



Η επόμενη γενιά καλλυντικών skincare είναι ήδη εδώ. Η πρωτοποριακή RéVive, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από τα σημερινά όρια της κοσμετολογίας επιστρατεύοντας την καινοτομία των αυξητικών παραγόντων.
Δυο φορές βραβευμένα με Nobel, τα βιοτεχνολογικά αυτά συστατικά (αποκλειστική πατέντα RéVive), διεισδύουν βαθιά στον πυρήνα του κυττάρου ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς της επιδερμίδας που παράγουν τα αναγκαία για αυτήν συστατικά όπως κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, που λόγω ηλικίας έχουν αδρανήσει. Με αυτόν τον τρόπο, η RéVive δίνει στον ίδιο τον οργανισμό μας την ώθηση που χρειάζεται για να παράγει από μόνος του τα απαραίτητα συστατικά που διατηρούν την επιδερμίδα μας λαμπερή και σφριγηλή δίχως ατέλειες.
Λατρεμένα από τους πιο απαιτητικούς celebrities ανά τον κόσμο και με διεθνή αναγνώριση από πλαστικούς και δερματολόγους για τη χρήση των αυξητικών παραγόντων, τα καλλυντικά RéVive συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την επιστημονική τεχνολογία για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη συλλογή θεραπευτικών προϊόντων φροντίδας, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην αντιγήρανση, αλλά και στην αποκατάσταση της επιδερμίδας.


(Αναδημοσίευση από το περιοδικό L' Officiel)