Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ τίμησε και πάλι τα παιδιά με καρκίνο, της ΦΛΟΓΑΣ!


 Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ τίμησε και πάλι τα παιδιά με καρκίνο της ΦΛΟΓΑΣ στους Ξενώνες τους!!


Γράφει η Φλόγα, σε ανάρτηση της στο facebook: 
<<Καταξιωμένοι μουσικοί έπαιξαν μόνο για μας και τα παιδιά μας. 
Η καλή μουσική καλλιεργεί το πνεύμα και γαληνεύει την ψυχή μας.

Ο μαέστρος, Γιώργος Αραβίδης, δημιούργησε ένα κλίμα γιορτής,  χαράς και συμμετοχής. Τα παιδιά ένα - ένα με τη σειρά,  είχαν την ευκαιρία να διευθύνουν την ορχήστρα !!!!! 

Έπαιξαν βιολί  οι Στάθης Λασκαρίδης, Κυριακή Παπαγεωργίου και Γιώργος Κωνσταντινίδης, Βιόλα η Άννα Τσινίκα  και Βιολοντσέλο η Φυλλένια Σπάχη. 

Ήρθαν όλοι εθελοντικά για να προσφέρουν αγάπη στα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούμε.

Σας περιμένουμε πάλι !!! Ευχαριστούμε !!!>>

Η ΦΛΟΓΑ, είναι ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, που επί 41 χρ;oνια υποστηρίζει συνεχώς με δεκάδες δράσεις και φιλοξενεί στους Ξενώνες της, τα παιδιά που ασθενούν και τους γονείς τους όσο αυτά νοσηλεύονται στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών νοσοκομείων.

Γνωρίστε τη ΦΛΟΓΑ:
"Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς." www.floga.org.gr

Πώς δραστηριοποιείται
Συνεργάζεται στενά με τους γιατρούς της, για να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας των παιδιών της. Με τη βοήθειά τους εντοπίζει και χρηματοδοτεί τις πραγματικές ανάγκες των δημόσιων παιδιατρικών νοσοκομείων που δεν καλύπτονται από την πολιτεία.