Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FOREO SWEDEN: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ PREMIUM ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου και ματιών της FOREO έφτασε και στην Ελλάδα με premium, υψηλής απόδοσης λύσεις σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν τέλεια τις συσκευές και τη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς της πιο αγαπημένης μάρκας beautytech στον κόσμο.

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς, εγκαινιάζει σήμερα μια νέα εποχή στο χαρτοφυλάκιο των λύσεων περιποίησης της επιδερμίδας με το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικών για το πρόσωπο και γύρω από τα μάτια.

Premium, στοχευμένη και υψηλής απόδοσης, η νέα σειρά premium περιποίησης της FOREO αποτελεί τον τέλειο σύνδεσμο μεταξύ της ευρείας γκάμας συσκευών beautytech της μάρκας και των σχετικών καλλυντικών προϊόντων. Ολόκληρη η νέα σειρά καλλυντικών έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται μεμονωμένα, είτε με ένα μόνο προϊόν είτε σε συνδυασμό. Επιπλέον, κάθε μία από τις νέες λύσεις έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή αναφοράς, η οποία με τη σειρά της ενισχύει και μεγιστοποιεί τα ενεργά συστατικά και τα οφέλη του προϊόντος περιποίησης. Για μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά αποτελεσματική σουηδική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Κλινικά ελεγμένες, καθαρές, vegan, cruelty-free φόρμουλες με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά: η νέα σειρά καλλυντικών της FOREO δεν στερείται τίποτα για να γίνει το νέο must-have για τους λάτρεις της FOREO σε όλο τον κόσμο.

Ο Igor Spina, Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης της FOREO, σχολιάζει: "Το λανσάρισμα της νέας σειράς καλλυντικών περιποίησης της FOREO αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία του brand. Η έμφαση και το DNA της FOREO βασίζονταν πάντα στο να δίνει προσοχή στις ανάγκες των καταναλωτών της, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στα θέματα περιποίησης της επιδερμίδας τους και στην ολόπλευρη αυτοφροντίδα τους. Με τη νέα σειρά καλλυντικών, θελήσαμε να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις των καταναλωτών μας και να προτείνουμε έξυπνα, απλά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα τόσο για να συνδυάζονται και να ενσωματώνονται με τις συσκευές beautytech της FOREO, όσο και για να χρησιμοποιούνται μόνα τους. Αυτή η στοχευμένη και ολοκληρωμένη ρουτίνα προσφέρει συγκεκριμένες λύσεις σε πολλαπλές ανάγκες της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης των ρύπων, της βαθιάς θρέψης και της τόνωσης της συνολικής υγείας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, προσφέρει μια εξειδικευμένη, premium εμπειρία που ανεβάζει τα στάνταρντς της συνήθους ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας των καταναλωτών μας. Εργαζόμαστε ήδη για τις επόμενες καινοτομίες τόσο στα καλλυντικά όσο και στις συσκευές, οι οποίες θα οδηγήσουν το brand σε νέες και καινοτόμες κατευθύνσεις".



Ας ανακαλύψουμε μαζί τα νέα καλλυντικά περιποίησης της FOREO!


Κρέμα προσώπου, Serum προσώπου, Μάσκα νυκτός προσώπου

Ας ξεκινήσουμε με τη νέα σειρά καλλυντικών ημέρας και νύχτας: FOREO SUPERCHARGED. Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπύκνωμα συστατικών και θρεπτικών ουσιών κυριολεκτικά... super-charged για να δώσει μια ώθηση ενυδάτωσης, ζωντάνιας, λάμψης και τόνωσης σε όλους τους τύπους δέρματος.

Οι πλούσιες φόρμουλες της FOREO SUPERCHARGED είναι κλινικά ελεγμένες, καθαρές, vegan, cruelty-free και με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά: για απλή, φυσική περιποίηση της επιδερμίδας και μια φρέσκια, λαμπερή όψη..

Κάθε προϊόν της σειράς ταιριάζει απόλυτα με τις συσκευές FOREO LUNA που είναι εξοπλισμένες με επιφάνεια για μασάζ, καθώς και - στην περίπτωση του ορού προσώπου FOREO Serum Serum που ανανεώθηκε στην έκδοση 2.0 - με τη συσκευή τόνωσης FOREO BEAR. Καθώς και ως το τέλειο συμπλήρωμα της σουηδικής ρουτίνας περιποίησής σας από το Α έως το Ω!

FOREO SUPERCHARGED HA+PGA Triple Action Intense Moisturizer (50ml) – 69.90 EUR 


Αυτή η premium κρέμα τζελ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά 40% σε μόλις 15 λεπτά. Πλούσια και γρήγορα απορροφούμενη, είναι σχολαστικά σχεδιασμένη ως μια ισχυρή λύση "όλα σε ένα" για να προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος, να αποτρέψει την απώλεια υγρασίας και να βοηθήσει στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού για μια φυσικά υγιή, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Η νέα FOREO SUPERCHARGED HA+PGA Triple Action Intense Moisturiser περιέχει ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και πολυγλουταμινικό οξύ, θρεπτική σκουαλάνιο που συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης, αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, ενυδατική και καταπραϋντική πανθενόλη και είναι σχεδιασμένη με 84% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Αν ψάχνετε για μια ευέλικτη, εξαιρετικά ισχυρή λύση, αυτή η κρέμα είναι ο νέος σας καλύτερος σύμμαχος!



FOREO SUPERCHARGED Ultra-Hydrating Sleeping Mask (75ml) – 64.90 EUR

Αυτή η πλούσια, αναζωογονητική μάσκα νυκτός σε υφή τζελ καταπραΰνει την επιδερμίδα και διατηρεί την υγρασία ενώ κοιμάστε. Με σύνθεση από συστατικά που προέρχονται κατά 99% (Ουάου!) από φυσικές πηγές, αυτή η θρεπτική κρέμα αναπλάθει το δέρμα και το αναζωογονεί χωρίς να φράζει τους πόρους, αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό πριν καν ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση της μάσκας ύπνου FOREO SUPERCHARGED Ultra-Hydrating Sleeping Mask περιέχει ενυδατικό υαλουρονικό οξύ, θρεπτικό ελαιόλαδο και έλαιο σπόρων κρόκου, θρεπτικό μανιτάρι πεύκου και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο PCA που καταπραΰνει και εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, καθώς και εργοθειονίνη και έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς για να σας χαρίσει ένα μεταξένια λείο, λαμπερό πρόσωπο όταν ξυπνάτε. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από μία μάσκα νυκτός;


FOREO IRIS

Συσφιγκτική κρέμα ματιών, Συσφυγκτικό serum ματιών, Ενυδατικά Eye Patches, Serum βλεφαρίδων 

Ας αποκαλύψουμε τώρα ένα ακόμη σημαντικό σημείο της νέας σειράς καλλυντικών: FOREO IRIS, οι λύσεις περιποίησης που στοχεύουν αποκλειστικά στην υγεία και τη λάμψη της περιοχής των ματιών και όχι μόνο!

Πλούσιες σε ενεργά συστατικά και με ισχυρά μακροπρόθεσμα οφέλη, οι νέες λύσεις FOREO IRIS έχουν δοκιμαστεί κλινικά για να σας χαρίσουν ένα φρέσκο, ανανεωμένο και ζωντανό βλέμμα. Όπως συμβαίνει με ολόκληρη τη νέα σειρά καλλυντικών, η σύνθεσή τους είναι καθαρή, vegan, cruelty-free και με πολύ υψηλό ποσοστό φυσικών συστατικών.

Κάθε προϊόν της σειράς ενσωματώνεται τέλεια με τις συσκευές από τις οποίες πήρε το όνομά της, FOREO IRIS, συμπεριλαμβανομένης της καινούργιας έκδοσης FOREO IRIS 2, ενισχύοντας το ένα το άλλο για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων!


FOREO IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream (15ml) – 59.90 EUR


Απολαύστε αυτή την απαλή και εξαιρετικά ελαφριά κρέμα περιγράμματος ματιών που λιώνει στο δέρμα, διορθώνοντας άμεσα την επιδερμίδα και φωτίζοντας το βλέμμα. Χάρη στα ενυδατικά και ανανεωτικά ενεργά συστατικά της, αυτή η πλούσια σε αντιοξειδωτικά κρέμα λειαίνει επίσης την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, ελαχιστοποιώντας τις λεπτές γραμμές και διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία για να μειώσει την εμφάνιση των σακουλών, των μαύρων κύκλων και της ανομοιόμορφης επιδερμίδας.

 

Cosa rende unica ed iper concentrata la portentosa

Τι κάνει την εκπληκτική FOREO IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream μοναδική και υπερ-συμπυκνωμένη;

Η Βιταμίνη C βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και φωτίζει την επιδερμίδα, ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Η Καφεΐνη και το φυτικό συστατικό Yerba Mate, για τόνωση της κυκλοφορίας και μείωση του πρηξίματος. Το Υαλουρονικό Οξύ σαν ενυδατικό και filler. Η Βιταμίνη Ε, με αντι-οξειδωτικές ιδιότητες και το Βουτυροκακάο για θρέψη. Ένα σύνολο φυσικών συστατικών σε ποσοστό 82%, τουλάχιστον.

FOREO IRIS Firming PM Eye Serum (15ml) – 74.90 EUR


Αυτός ο ισχυρός αλλά παράλληλα ελαφρύς νυχτερινός ορός για τα μάτια συμβάλλει στη σύσφιξη του περιγράμματος των ματιών ενώ κοιμάστε, για μια ορατά αναζωογονημένη εμφάνιση κάθε μέρα. Χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό 94% συστατικών φυσικής προέλευσης, αυτή η δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα vegan και cruelty-free μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ενδυναμώνοντας το δέρμα και αυξάνοντας την ελαστικότητά του.

Η μαγεία πίσω από τον FOREO IRIS Firming PM Eye Serum είναι τα κορυφαία ενεργά συστατικά του: ρετινόλη για σύσφιξη και ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, εκχυλίσματα μανιταριού Tremella και Ganoderma Lucidum για ενυδάτωση και διόγκωση, εξομαλυντική Bakuchiol, επανορθωτικά και τονωτικά προβιοτικά, αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Μια πραγματική ώθηση για τη λάμψη των ματιών σας!

FOREO IRIS Hydrogel Eye Mask (60 patch) – 52.90 EUR


Αναζωογονήστε άμεσα τα κουρασμένα, πρησμένα και ταλαιπωρημένα μάτια με αυτή τη σούπερ ενυδατική και δροσιστική θεραπεία ματιών. Αυτά τα αναζωογονητικά και καταπραϋντικά επιθέματα υδρογέλης, εμποτισμένα με ένα μείγμα κορυφαίων συστατικών, βοηθούν στην ορατή τόνωση, σύσφιξη και φωτεινότητα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών για διαρκή ανακούφιση και ξεκούραστη όψη. Vegan, cruelty-free, κλινικά ελεγμένο και σχεδιασμένο με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Επίσης, στην περίπτωση των επιθεμάτων μάσκας ματιών FOREO IRIS Hydrogel, η μεγιστοποίηση των ωφελειών και των αποτελεσμάτων μέσω στοχευμένων συστατικών είναι το κεντρικό σημείο: αποτοξινωτικά και τονωτικά θαλάσσια βρύα, Yuzu, αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε, ρετινόλη για λάμψη και φωτεινότητα, ενδυναμωτικό κολλαγόνο, ενυδατικά και προστατευτικά κεραμίδια, σύμπλεγμα βιταμίνης Β για ενυδάτωση και ελαστικότητα, νιασιναμίδη και φολικό οξύ.

Εδώ στο Cosmetics Delux, τα έχουμε δοκιμάσει και τα αγαπάμε! Εσείς, περιμένετε ακόμη...;


FOREO IRIS Pro-Strength Eyelash Serum (4.5ml) – 64.90 EUR


Αποκτήστε ονειρεμένες βλεφαρίδες με αυτόν τον στοχευμένο ορό ενδυνάμωσης βλεφαρίδων. Ειδικά σχεδιασμένος με όχι λιγότερο από 94% φυσικά συστατικά, αυτός ο ισχυρός, κλινικά δοκιμασμένος φυσικός ορός κάνει τις βλεφαρίδες σας μακρύτερες, πιο ογκώδεις και πιο πυκνές. Για μια φρέσκια, ζωντανή, αστραφτερή εμφάνιση.

Απολαύστε τη δράση των βασικών συστατικών του FOREO IRIS Pro-Strength Eyelash Serum: επανορθωτική και προστατευτική φυτοκερατίνη, ενισχυτική και διεγερτική L-αργινίνη και πανθενόλη, ενυδατικό και διογκωτικό υαλουρονικό οξύ, αναζωογονητικό και επιμηκυντικό Keravis, εξισορροπητικό Anagain και θρεπτικό, αναζωογονητικό και επιμηκυντικό Ginkgo Biloba.

Ένα πραγματικό σούπερ συμπύκνωμα ζωντάνιας για τις βλεφαρίδες σας!


FOREO LUNA

Καθαριστικό balm, Microfoam cleanser, Καθαριστικό προσώπου για Άνδρες

Τέλος, το σουηδική brand beautytech λανσάρει τη νέα της σειρά καλλυντικών αφιερωμένη στον καθαρισμό του προσώπου: FOREO LUNA. Ολόκληρη η σειρά καθαρισμού πήρε το όνομά της από την πιο επιτυχημένη σειρά του brand με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως: τα βουρτσάκια καθαρισμού και μασάζ προσώπου FOREO LUNA.

Όλα τα νέα καλλυντικά προϊόντα που προορίζονται για τον καθαρισμό του προσώπου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα βουρτσάκια προσώπου FOREO LUNA, όπως το πρόσφατα λανσαρισμένο FOREO LUNA 4.

Όπως και η υπόλοιπη νέα σειρά καλλυντικών, η σειρά FOREO LUNA είναι κλινικά ελεγμένη, vegan, cruelty-free, με clean φόρμουλα και πολύ υψηλό ποσοστό φυσικών συστατικών.

Εκτός από τις απόλυτες καινοτομίες που περιγράφονται παρακάτω, η σειρά περιλαμβάνει τις νέες συνθέσεις των προϊόντων καθαρισμού που έχουν ήδη λανσαριστεί: FOREO LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0 και FOREO LUNA 2 σε 1 Shaving + Cleansing Foaming Cream για άνδρες.

FOREO LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm (75ml) – 59.90 EUR


Η FOREO παρουσιάζει το νέο, πρώτο βήμα στη σουηδική ρουτίνα περιποίησης. Ένα ελαφρύ, στερεό balm καθαρισμού προσώπου χωρίς νερό που λιώνοντας μετατρέπεται σε ένα απαλό μεταξένιο λάδι για να απομακρύνει απαλά όλους τους τύπους μακιγιάζ, SPF και την περίσσεια σμήγματος. Vegan, cruelty-free και σχεδιασμένο με 79% φυσικά συστατικά, το FOREO LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό, ελαστικό, φρέσκο και έτοιμο να περιποιηθείτε με τα νέα καλλυντικά προσώπου και ματιών της FOREO

Το μυστικό αυτού του premium balm καθαρισμού βρίσκεται στα κορυφαίας ποιότητας συστατικά και ενεργά συστατικά: μαλακτικό έλαιο γλυκού αμυγδάλου, ενυδατικό έλαιο Jojoba, θρεπτικό βούτυρο καριτέ και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Απλά πρέπει να το δοκιμάσετε για να το ερωτευτείτε αμέσως!


Η νέα, ξεχωριστή σειρά καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμη στο foreo.com, στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr 

🔥Μην το αφήσετε να σας ξεφύγει!🔥