Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BACK IN TOWN! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ FOREO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!

23502280
Immagine: Dua Lipa – (c) AFP.com

 Με την επιστροφή στη δουλειά, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών: ώρα για νέα ξεκινήματα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, αλλά και η ιδανική στιγμή για να ελέγξει κανείς τις τελετουργίες ομορφιάς του ως προετοιμασία για τη χειμερινή περίοδο, δουλεύοντας για την ενυδάτωση, τη λάμψη και... ένα σώμα απαλό σα μετάξι.

Η FOREO, ο σουηδικός γίγαντας της τεχνολογίας ομορφιάς, σας προσφέρει την απαράμιλλη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς, σχεδιασμένη για να σας χαρίσει ένα υπέροχο σώμα και το λαμπερό, περιποιημένο πρόσωπο που αναζητάτε, απλά, απαλά και με ασφάλεια.


Μετά το καυτό καλοκαίρι, ξεκινήστε ξανά: περιποιηθείτε το δέρμα σας που έχει καταπονηθεί από τον ήλιο, τη θάλασσα και τον αέρα με το ολοκαίνουργιο beautytech gadget FOREO UFO 3, την εξαιρετικά ενυδατική θεραπεία προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τις μάσκες προσώπου UFO, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα και τα οφέλη τους. Χαλαρωτική θερμοθεραπεία, αναζωογονητική κρυοθεραπεία, αναζωογονητικοί παλμοί T-Sonic και φώτα LED πλήρους φάσματος για να στοχεύουν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας: το FOREO UFO 3 είναι έτοιμο να γίνει ο σύμμαχός σας για βαθιά ενυδάτωση που θα σας νανουρίσει το φθινόπωρο και όχι μόνο.

Συνδυάστε τη FOREO UFO 3 με μια σούπερ ενυδατική και θρεπτική μάσκα προσώπου, όπως η πρόσφατα ανασχεδιασμένη FOREO Advanced Collection 2.0 H2Overdose. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα μανιταριού Tremella και Portulacea, έλαιο σπόρων Jojoba, Ceramide, βιταμίνη Ε και Β5, αυτή η υπέροχη μάσκα προσώπου θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ένα περιποιημένο, λαμπερό και υγιές πρόσωπο.


Συνεχίστε την αναστήλωση του Σεπτεμβρίου με ένα άλλο, ολοκαίνουργιο θαύμα της beautytech: Η FOREO LUNA 4 body είναι η καινοτόμος βούρτσα απολέπισης και μασάζ σώματος για ένα λαμπερό, λείο και τονωμένο σώμα, ακόμα και στο ντους!

Αφήστε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από τους χαλαρωτικούς και σούπερ αποτελεσματικούς παλμούς T-Sonic αυτής της εξαιρετικά μαλακής, εξαιρετικά αντιβακτηριακής συσκευής σιλικόνης για να απολαύσετε μια εμπειρία SPA στην άνεση του σπιτιού σας. Ενεργοποιήστε ξανά τη μικροκυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιήστε τη λεμφική αποσυμφόρηση- το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα θα σας ευχαριστήσουν.




Οι συσκευές FOREO UFO 3 και  FOREO LUNA 4 body είναι διαθέσιμες στο foreo.com και sephora.gr